[]

win7 dns ayarlari

oncelikle bana bu kalbinizden temiz sayfayi verdiginiz icin tesekkur eder soruma gecmek isterim. efendim win7'de dns ayarlarini nasil degistiriyoruz? malum youtube sorunsali. bir de yanilmiyorsam 288'li dns numaralari neydi onu da bir zahmet verebilirseniz cok makbule gecer. simdiden tesekkurler.




 
store.opendns.com burda görsel olarak anlatılıyor. oraya istediğiniz dns girebilirsiniz (4.2.2.4, 8.8.8.8, 208.67.222.222, 208.67.220.220 gibi).
youtube ipleri
208.65.153.238
208.65.153.251
bunları host dosyasına girmelisiniz ama dns değiştirmeniz youtube açmanıza yeter.
  • edip  (31.05.10 00:18:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.