[]

Eylülde başlanılan iş ve zam

Eylülde yeni bir işe başlıyorum ama ocakta zam oranları yapılacak. Eylülde başladın sana zam yapmıyoruz derler mi sizce?




 
diye de bilirler, demeye de bilirler.


  • reanarchy  (16.07.21 10:06:19) 
Kurumsal şirkette demezler genelde.


  • mg3929  (16.07.21 10:08:46) 
burdan cevap alamazsin. reanarchy +1

bu verdiginiz paraya ocak zammi da dahil mi diye sor direkt.
  • Kittie  (16.07.21 10:12:12) 
Evet başlangıçta sorabilirsiniz bence. Ama ben yapacaklarını düşünüyorum tekrar, 3 ay var arada.


  • hrvl  (16.07.21 10:32:31) 
Baştan konuşulur bu konu. 2022 zammını sana önerdiğimiz ücretin içine ekledik diyip zam yapmayacağız diyebilirler.

Eğer böyle bir şey demezlerse Ocak ayında zam alırsınız. Kurumsal/düzgün firmalarda böyledir.
  • pispinti  (16.07.21 11:06:58) 
is yerinin politikasina bagli. teklif sirasinda sorabilirsiniz +1


  • in vino veritas  (16.07.21 11:29:16) 
kurumsal firmalarda bu tür politikalar bellidir ve size gönderilen iş teklifinde ya da diğer dokümanlarda genelde yer alır.

mesela ben de ağustos başında yeni işe başlayacağım, yollanan evraklarda zam politikası temmuz 1'e kadar işe girenlere enflasyon + performans şeklinde temmuz 1'den sonra girenlere ise sadece enflasyon oranında şeklinde belirlenmiş.
  • cuma  (16.07.21 14:14:30) 
az yapabilirler. ama sormakta fayda var. sonra hem sizin hesabınız yanlış çıkmasın, hem de firma ile kavga etmeyin


  • co2s2  (16.07.21 14:27:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.