[]

Aileyle tatile gitmek mi evde tek oturmak mı?

25 yaşımdayım. Anne baba kardeşim önce anıtkabir’e sonra antalya’ya geçecekler arabayla. 1 hafta süreliğine. Kız arkadaşım falan olsa eve çağırır onla vakit geçirirdim de o da yok. Hatta olan 1 2 arkadaşım da şehir dışına çıktı.
Ama bi yandan da hem üşeniyorum hem kafa dinleme imkanım var.



 
Yapıştır git hocam ya, tatil tatildir, tamam aile ile olması dezavantaj olabilir ama en kötü tatil bile evde oturmaktan iyidir.


  • paramolacak  (16.07.21 09:19:14) 
evde oturmak tatil gibi gelecek


  • grimavi  (16.07.21 09:24:55) 
Aile ilişkilerin nasil bilmiyorum ama. Bence gez ailenle. 2-3 seneye ailenden komple uzaklaşırsın zaten iş, evlilik vs vs derken. İyi bir kaliteli vakit geçirme ve anı biriktirme fırsatı. Stresli değil de eğlenceli bir şekilde geçirmeye çalışırsan keyifli olabilir sanki.

Zaten bütün pandemi evdeydin. Napacaksin evde.
  • westblack  (16.07.21 09:29:47) 
tatilde de kafa dinlenir yahu. anne baba çok dırdırcı değilse yapıştırın gidin. siz de benim gibi tüm pandemi boyunca evde kaldıysanız değişiklik çok iyi gelecektir.


  • golgi aygıtı  (16.07.21 09:31:31) 
Kesinlikle aileyle tatil. Evde otursanız bütün gün dizi izleyeceksiniz. Bunu her zaman yapabilirsiniz. Ama ilerde aileyle geçirilen vakit azalacak. Değerlendirmek lazım.


  • pispinti  (16.07.21 09:35:50) 
yeni anılar kazanmak bence edinilebilecek en değerli şey. evde ilk gün yatınca 2. gün sıkılmaya bile başlarsın.


  • denizmaniaherif  (16.07.21 09:36:33) 
Nerde hareket orda bereket.
Tebdili mekanda ferahlık vardır.
Aileyle çok sorunlu bir iletişiminiz yoksa kesinlikle tatil +1
  • epitaf  (16.07.21 10:42:28) 
bas git anıtkabir+ deniz tatili güzel. bir haftadan uzun olsa gitme derdim


  • Hallegadola  (16.07.21 11:42:45) 
ailen ne kadar kotu olabilir yani. zaten normal zamanda birliktesiniz demek ki katlanilmayacak bir durum yok ortada.
tamam bi dirdir belki olur da gecer gider sonucta.

icine sinen de bir mekana gidiliyorsa git tabi sen de onlarla.
  • Kittie  (16.07.21 12:15:34) 
keşke 25 yaşımda olsam ve ailemle önce anıtkabir'e, sonra antalya'ya tatile gidebilsem. hayat çok çabuk geçiyor ve bu biriktirdiğiniz ya da biriktiremediğiniz anıları gelecekte çok arayacaksınız.


  • co2s2  (16.07.21 14:53:09) 
39 yasindayim. su an ailemle boyle bir tatile gitmek icin neler vermezdim. yani diyecegim ileri de benim yasima gelince, bu gideceginiz tatil anilari akliniza gelecek ve iyiki gitmisim diyeceksiniz. zaman cok hizli geciyor, kesinlikle gidin


  • oscar  (17.07.21 09:11:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.