[]

İstanbul'da 2 Milyona Ev Tavsiyesi

Merhaba. 2 milyon tl ile 3+1 bir ev almamız gerekiyor. Odalar geniş, önü açık, ferah olmalı. Daha avrupai, yol kenarında ağaçları olabilen, betona boğulmamış bir yer. Toplu ulaşım ile şehir merkezine 40 dakikadan uzak olmamalı. Bir de mahalle düzgün olmalı. O konuda da misal kız arkadaşım kısa şort/etek vs gibi aslında normal olan bir kıyafetle mesela gece evden çıkınca rahatça kendi evine dönebilmeli gibi. Kısaca, uygar bir hayat istiyorum çevremde.

2 milyon az para değil. Bu paraya da İstanbul'da istediğim yerleri bulamayınca size geldim. Belki bazı semtleri atlıyorumdur veya yanlış yorumluyorumdur. Bana tavsiye verebilir misiniz acaba?

Çok teşekkürler.

 
bahçeşehir tam bu şartlara uygun bir yer toplu taşıma dışında.


  • reanarchy  (16.07.21 08:35:21) 
Benzer bütçe ve hemen hemen aynı beklentilerle Feneryolu-Suadiye arasında Bağdat Caddesi hattına bakıyoruz biz de. Yalnız cadde ile sahil arasındaki evler için bütçeyi artırmak gerekiyor. O yüzden caddenin üst taraflarına bakabilirsiniz.

Gerçi geniş oda istiyorsanız cadde tarafında çok zor ama hem merkeze yakınlığı hem kız arkadaşınızın istediği saatte rahat dolaşabilmesi hem de yeşil alanlar vs açısından ideal yerlerden biri bence.
  • ms brownstone  (16.07.21 09:24:19) 
www.sahibinden.com

Tüm isteklerinizi karşılamaz belki ama benim bahsettiğiniz kadar bütçem olsa bu bölgeden ev bakardım.
  • emcekare olmadi einstein olsun bari  (16.07.21 10:02:50) 
Ulus tabii ki. Bütçenizi aşar mı bilmiyorum ama.


Yahu dediğiniz özelliklerin kesişimi direkt Ulus. Üstelik verilen örnekler içinde en merkezi olanı da. Neyini beğenmediniz anlamadım.
  • ruhen hastayim ben  (16.07.21 11:04:39 ~ 13:33:41) 
Ataköy civarı


  • Kahir ekseriyet  (16.07.21 11:36:17) 
nerede çalışıyorsunuz? bakırköy'de çalışıyorsanız farklı, tuzla'da çalışıyorsanız farklı öneriler verilecek tabii ki..

bostancı - kadıköy arasında minibüs caddesi ile e5 arasına bakın. bakırköy tarafında e5 ile sahil arasına bakın. komple beşiktaş'a bakın. bunun haricinde söylediğiniz kriterlere uyan yer yok gibi
  • co2s2  (16.07.21 14:59:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.