[]

istanbuldan tasinmak

selam, istanbulda yazilim muhendisiyim. uzaktan calisma imkani suresiz olarak tanindi yakin zamanda. egede cok bilinen sahil kentlerinden birinde evim var.istanbuldan tasinsam mi tasinmasam mi konusunda kararsizim. neyi dusunerek karsilastirma yapip karar verecegimi de bilmiyorum. pandemi basindan beri bu firsati yakalamaya calismak icin bir cok is gorusmesi de yaptim, simdi imkanim var ve dusunuyorum. bana yol gosterebilir misiniz?




 
hmm senin durumunda dusuneceklerim:

uzak kalinca yoksunlugu cekilecek aile ve arkadas grubu var mi? gecici olsa bile yalnizlikla basa cikabilecegini dusunuyor musun?

ve tasinacagim yerdeki internet baglantisi hizi / tipi vs :)
  • robokot  (16.07.21 04:31:33) 
Çok düşünme çünkü kendi kendini yapmamak için ikna edeceksin. İhtiyacın olan tek şey kesintisiz hızlı internet.


  • rm  (16.07.21 07:50:14) 
Ev bile kiralamayacaksınız, zaten varmış. Bence düşünecek çok bir şey yok. Mutlaka denenmeli.


  • prodeq  (16.07.21 07:54:51) 
İstanbul'un hangi özelliklerinden faydalandığınızı düşünürseniz belki daha kolay olabilir. Arkadaşlarınız bu çevrede mi genel olarak. Evden dışarı çok çıkar mısınız? Çıktığınızda neler yapıyorsunuz? Harhangi bir aktivite, hobi, kurs vs alıyor/yapıyor musunuz? Eğer çok bir bağlılığınız yoksa belli bir süre denenebilir. Ne de olsa dönmek isteseniz çok kolay dönersiniz.


  • jkg  (16.07.21 08:13:43) 
Düşünecek bir şey yok taşının gitsin. Biz taşındık çok iyi geldi. Doktor işi için istanbula gittik geçen hafta. İyi ki taşınmışız diye şükrettik:)


  • suicides underground  (16.07.21 08:54:52) 
Cosmicstring+1

Dikkat etmek lazım, şirketlerin sağı solu belli olmaz.
Ama onun dışında İstanbul'da hayatta yasayamazdim, gezmeye vs gidilir ama yasamak?
  • logisticsmanager  (16.07.21 10:41:16) 
Bence taşının olmadı geri dönersiniz. Hiç olmazsa denemiş olduğunuz için bundan sonrasında kafanız rahat olur, ya memnun olur kalır ya da bir daha bunu düşünmezsiniz. İyi bir fırsat çıkmış denemek için


  • epitaf  (16.07.21 10:44:31) 
Bi ay git kal beğenirsen devam edersin olmazsa dönersin


  • Kahir ekseriyet  (16.07.21 11:35:32) 
istanbul'da kalırsanız:

1 - iş için keyfekeder bile olsa, düzenli ya da düzensiz ofise toplantıya gidiyor musunuz?

2 - aile nerede?

3 - arkadaşlar nerede?

4 - gideceğiniz sahil kenti hangisi?
  • co2s2  (16.07.21 15:08:47) 
Arkana bile bakma kaç istanbuldan


  • photo85  (19.07.21 01:13:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.