[]

Yüzüklerin efendisi kitap

Lotr sevdalısı birine hediye almak istiyorum serinin bir sürü kitabi var hangisini secmeliyim bilemedim yardima ihtiyacım var.

Mesela silmarillon u cok sevdigini biliyorum kitabını kaybetmiş, su baskisini buldum nasildir? Bu da tek başına cok ufak kalır gibi geldi bilemedim
www.bkmkitap.com

Ilkin aklımda şu vardi set diye. Daha iyisini önerirseniz ona da bakabilirim.
www.bkmkitap.com

Ya da lotr hayranina baska ne alinir tavsiyeniz varsa cok iyi olur. 100-150 tl civarı maksimum

 
www.bkmkitap.com

Şu da güzel bir seçenek, tek cilt özel basım kitap. İçinden harita da çıkıyordu hatırladığım kadarıyla.
  • nehara  (15.07.21 11:26:33) 
Filmlerin blu ray versiyonu olabilir evladiyelik

Orta Dünya haritası ama böyle duvara asilabilecek güzel bir şey, ben bayilirdim
  • sanguine  (15.07.21 11:32:47) 
Az önce instagram reklamı olarak karşıma çıktı, birsürü LotR temalı ürün var.
Minas Tirith: www.instagram.com
Smaug: www.instagram.com
  • kobuzchu kiz  (15.07.21 11:49:12 ~ 11:49:42) 
İlk lintekinden ziyade ikinci linkteki gibi özel set veya ciltli şık baskılar daha güzel olur hediye için.


  • bir fincan kahve ile film izlemek  (15.07.21 12:42:42) 
Valla öncelikle Orta Dünya ayrı yüzüklerin efendisi serisi ayrı. Yani alacağın o kitaplar yüzüklerin efendisi serisi değil orta Dünya veya Tolkien üstadın bağımsız çalışmaları. Bunun ne önemi var diye sorabilirsin ancak hassas bir konu, insanların tüm orta dünyayı yüzüklerin efendisi serisi olarak bilmesi bizi biraz yaralıyor azizim.


Neyse, bu kadar geyik yeter. Şimdi konuya dönelim, kişi sadece lotr okumussa silmarillion aslında çok süper bir hediye. Onun dışında direkt kitap yerine o dünyayla ilgili hediyeler bence daha güzel olur. Misal @kobuzchu nun attığı minas tirith cidden güzel bir hediye olabilir.
  • j r r tolkien hayrani  (15.07.21 20:32:13 ~ 20:38:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.