[]

Karadeniz sahil yolu radar

Rizeden geredeye kadar hız limiti 110 muş. Şehir içlerinde 50 ye düşüyor sanırım, 110 altında bu yolda ceza yiyen oldu mu? Nerelere dikkat etmek gerekir?




 
bu mantikla bakmamak lazim bence. burasi otoban vs degil. yayagecitleri olan isiklar barindiran kenarlarda yuruyus banketi olan yollardan olusuyor.
giresun ve samsun'a gecerken genelde radar oluyordu. cogunlukla sehirici ve cikislarinda olur radarlar. diger suruculere de dikkat edin, onlar ayni hizda gidiyorsa bu kadar adam niye senkronize boyle herkes yavas gidiyor diye dusunurseniz bilin ki radar vardir :))

  • turbo sadık  (15.07.21 09:42:24) 
Ben bir kez yedim. Gerede çıkışında eski yol üzerinde 2 arkadaş yedi. Ordu civarında ceza yiyenler oldu.


  • 1917  (15.07.21 10:08:29) 
Yandex navigasyon kullan, istanbul trabzon arası hız kameralarında hep uyarı verdi sagolsun.

Genelde ilçe ve sehir merkezlerinde oluyor.
  • zanutsas  (15.07.21 13:10:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.