[]

Bina girişine 30x40 tabela nereden sipariş verebilirim?

Adı ve numarası yazacak. Yakınlarda sordum en basiti bile 300T. Çok değil mi yahu müstakil yazlığa yapıştıracağım. Altu üstü metal veya cam plakaya yazı yazacaklar yani.




 
Metal/cam fiyatı sorduysan normal bence. Plastik levhalar var. Yazacağını üzerine şablon+sprey boya yada yapıştırmalı harflerle yazabilirler. Onu da çivi, vida, tutkal vasıtasıyla asarsın.


  • sumuklurakun  (14.07.21 23:22:13) 
Valla plastik olur mermer olur taş olur hiç fark etmez en uygununu sordum 300den başlıyor.


  • ananiyimioguz  (14.07.21 23:24:11) 
Mobildeyim edit yapamıyorum da şöyle bir şey buldum. www.baskimo.com


  • sumuklurakun  (14.07.21 23:28:43) 
Ahşaptan yapanlar oluyor. Üzeri naylonumsu bişi kaplı sokağa dayanıklı. Tabelacılar bilir sanırım hz google n11 vsde oluyor


  • photo85  (14.07.21 23:29:12) 
Sektörün içinden yazıyorum.
Artık klişe bir laf ama;
Hammadde fiyatları o kadar arttı ki, malesef verdikleri fiyat normal.
Normal kelimesi yanlış belki ama uygun kelimeyi bulamadım.
Evet o kadarcık tabela için o fiyat aşırı yüksek ama malesef artık durum böyle.
1 sene önce 5-6 bine yaptığım mutfak dolabı bugün en düşük maliyetle 12bin. Ahşap fiyatı tam 3 kat arttı.
Müşterilere bu durumu izah etmek imkansız. Şu an bütün dekorasyon firmaları kazıkçı yaftası yedi. Geçen sene komşuma bu kadara yaptın bana niye 2 katına yapıyorsun deyip iş vermiyorlar.
  • bu hikaye bitti mi  (14.07.21 23:59:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.