[]

kahve çekmek?

Çok cahilim bu konuda. Fazla para vermeden french press'e uygun kahveyi bu manuel değirmenlerde yapabilir miyim :) ya da illa ki bosch'un falan olan değirmenlerinden mi almam lazım. Teşekkürler.




 
sözen değirmenleri vardı. bazı satıcılar vidasını french presse göre sıkıp gönderiyor diye duymuştum. bi incele istersen


  • glamdr1ng  (14.07.21 22:04:48) 
Yapamazsin. Tane irilestikce daha pahali degirmenlere ihtiyac duyarsin. Sozenle hele hic olmaz


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (14.07.21 22:07:43) 
Sözen +1


  • Kahir ekseriyet  (14.07.21 22:12:40) 
tr'den 2.el ya da aliexpress üzerinden timemore c2 almak lazım. sözenle olacak iş değil, hem paranıza, hem zamanınıza hem de zevkinize yazık olur.


  • MtKrt  (15.07.21 10:33:43) 
Sözen ile idare wdiyorum.
Eminönündeki yerinden french Press e göre ayarlatıp almıştım,gerçi kendiniz de deneme yanılma yoluyla yapabilirsiniz.

  • arenas  (15.07.21 11:11:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.