[]

e-scooter vs. e-bisiklet

ne diyorsunuz? kullananlara soruyorum ey romalılar! Toplamda 2 km'lik git 2 km gel ara sokaklardan gidilen işe gidip gelme amaçlı kullanacağım öncelikli olarak. tabi gezinti vs. işleri de olacak illa ki. hafif yokuşlu yerler de var. bugün martı ile gittim geldim hatta gayet yeterli bir şekilde gittim geldim. elektrikli bisiklet tecrübem hiç yok.

bütçem 3-4 bin TL . hatta a101 yarın 3000 TL ye volta marka bir elektrikli bisiklet veriyormuş onu mu alayım diyorum. elektrikli bisiklet alacaksam bugün karar versem güzel olur kısacası.

nedir bu işin oluru gençler? hangisi size göre daha iyi? şunu al ama şu özelliklerine dikkat et, şu marka model iyidir vs. aklınıza ne gelirse sallayın buyrun lütfen.

 
marti bir kere deneyince benim de alasim gelmisti cidden. benim icin bu ihtimali degerlendirmemi engelleyen sey islak yer / yagmur performansi oldu. duyduguma gore yerler islaksa kucuk teker oldugundan cok fazla kayiyormus. sakat durumlar olusuyormusmus... daha fazla tecrubesi olan biri beni yalanlarsa tekrar dusunebilirim.


  • robokot  (14.07.21 18:56:01) 
elektrikli bisiklet konusunda bir yorum yapamam ama aradığın şey mi pro 2 scooter.


  • himmet dayi  (14.07.21 18:56:27) 
O volta çok ağır haberin olsun. Scooter alacaksan da kış aylarını düşünerek almanı öneririm. Yağmurda ve ıslak zeminde kullanılmaz çünkü.


  • Denton  (14.07.21 19:08:43) 
Mi pro 2 Al bak keyfine kraldır


  • kleider  (14.07.21 20:58:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.