[]

Avrupa yakasındaki kiralar çok uçuk değil mi?

Anadolu yakasında mesela e5 üstündeki rezidanslardaki 1+1ler 2000₺ civarı ama avrupa yakasında 1+1 rezidanslar 4000den başlıyor.




 
anadolu yakasında E5 civarında güvende hissetmek için bir fanusa kapanmaya ihtiyaç yok. Mahalle ortamı da gayet nezih ve güvenli. Avrupa yakasının çoğunda böyle hissetmek için sitelere kapanmak gerekebiliyor. Bu nedenle olabilir.

Anadolu yakasında insanlar mahallelerde oturmayı tercih ederken avrupa yakasında site/rezidans tercih ediyorlar.
  • zimbirik  (14.07.21 10:43:33) 
Bu ara istanbul'da kiralara bisey oldu 2 ay icinde %30-40 artti.
Ev kirasinin evi odeme senesi 15 yila dustu cogu semtte.

Ben de cozemedim olay nedir ani bir goc dalgasi falan mi geldi.
  • divit  (14.07.21 10:46:22) 
1. si site sevdamızdan dolayı, herkes sitede oturmak istiyor kimse mahalle arasında oturmak istemiyor, tek nedeni bu değil ama buda bir etken.

2.si serbest piyasa ekonomisi, devlet kural kaide koymuyor, ev sahipleri istedikleri fiyattan verirler, mecbur oturucaz biliyorlar bunu o nedenle yükseltiyorlar. Yakın zamanda buna bi el atacaklar ama , böyle giderse istanbula gelen olmayacak çalışmak için
  • paramolacak  (14.07.21 11:18:10) 
Dileğim tüm şirketler istediği şehirden çalışma versin de İstanbul'daki emlak balonu bu emlakçıların ve ev sahiplerinin bi yerine kaçsın.

Gerçekten it bağlasan durulmayacak evlere istedikleri o fiyatları rüyalarında görecek hale düşsünler istiyorum. O evlere o parayı isteyen de o parayı veren de suçlu.
  • lcha  (14.07.21 11:58:10) 
gecen gun haberlerde bazi semtlerde kiralik ev kalmadigi, bulunamadigi konusuluyordu. onunla da ilgisi vardir mutlaka.


  • in vino veritas  (14.07.21 12:22:28) 
kovid etkisi olmus da olabilir gibi geliyor bana.
bazi ev sahipleri kiraci kaybetti bu donemde. mesela okula yakin yerler veya plazalara yakin ama kotu yerlerde kiraci kaybi olmus olabilir. evden calismaya gecip evi bosaltan veya okul yok diye evi kapatip memleketine gidenlerden dolayi ugradiklari alt tarafi belki iki uc aylik zarari akillarinca simdi kapatiyorlar iste diye dusunuyorum.

bi de eski pusku evleri degerinden yuksege iki aile tutan suriyeliler oldugu soylentisi var. dogrudur bence. bunu duyan biraz duzgun evlere sahip olanlar da daha yuksek fiyat istiyor evlerine. boyle boyle giderek daha da artacak kiralar.
gercekten yakinda evsizlik bizde de yaygin hale gelecek.
  • Kittie  (14.07.21 16:13:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.