[]

Böyle bir anket sonucu nasıl mümkün olabilir?

"15-30 yaş arasında 8 bin 196 gence, kimi örnek aldıkları sorulmuş. İlk 3 sıra;

Recep Tayyip Erdoğan
Elon Musk
Ekrem İmamoğlu

Not: Listenin sonlarında Mark Zuckerberg, Seda Sayan da var. "

Kaynak: twitter.com

Not: Mod, açıklama olmadığı için silmiş tekrar soruyorum.

 
neden olmasın? geleneksel olsun yeni sosyal medya olsun en çok ismi geçen kişiler. kesin sedat peker diyen de olmuştur ama listeye koymamışlardır.

rte özelinde ise nefret edeni kadar seveni de çok. 25-30 grubunda daha çok tercih edilmiştir tabi.

son olarak anket ne kadar homojen bir grupta yapıldı ayrı bir soru işareti. geçen bakırköy botanik park'a gittim. inan orada bir anket yapsan akp %95 alır.
  • lazpalle  (12.07.21 15:25:36 ~ 15:27:48) 
Tuhaf geldi, mesela yaşayan demişler listeye steve jobs'ı neden koymuşlar. Hadi yazanları geçtim yani de.. ölüler girebiliyorsa Atatürk de girseymiş.

RTE de şaşırttı beni bu kadar fark saçma değil mi nesini örnek alıyorlarmış sorasım geldi tek tek. Bahçeli falan var ortalarda. Çok ilginç.
  • ananiyimioguz  (12.07.21 15:33:07) 
Yahu araştırma somucunun dağıtıldığı yer cumhurbaşkanlığı külliyesi, sizce ilk sırada başka bir isim çıkmasının imkanı var mı?


  • hayaletimsi  (12.07.21 15:35:54) 
Hocam şaka mısınız? Tabi RTE çıkacak araştırmayı kim yapmış ona bakın veya hiç uğraşmayın alın ben size TGSP ye üye STK karın linkini bırakayım.

tgsp.org.tr
  • paramolacak  (12.07.21 15:38:24) 
böyle tgsp.org.tr


  • Wasking  (12.07.21 16:09:21) 
Ben de tam link vermeye gelmistim, paramolacak yazmis bile. Sitelerine gidip beraber calistiklari stk'lara bakarsaniz zaten belli nasil bir kitleyle calistiklar.


  • Haldamir  (12.07.21 16:49:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.