[]

millet bu kuryelerle napıyor?

ne zaman yemeksepetinde yemekler nasıl diye fikir edinmek için bir yerin yorumlarına baksam nerdeyse 2-3 yorumdan biri kuryeyle ilgili oluyor. yok şu kuryeniz iyi ama öbürünün muhabbeti kötü, ay kuryeniz çok kibar çok süper bayıldım, yok kuryeniz güler yüzlü değildi o yüzden puan kırdım, yok kuryeniz çok yakışıklı hep o gelsin, yok şu kuryeniz şöyle güler yüzlü şöyle cana yakın şöyle konuşması iyi hep buradan sipariş vericem.

yahu nedir bu kurye merakı böyle? kurye'yi mi sipariş veriyosun yemeği mi. ben alıp geçiyorum, nakit siparişse de parayı veriyor paketi alıyor kapıyı kapayıp geçiyorum. hiç muhabbet falan etmiyorum dikkat etmiyorum kuryeye filan. zaten adamların aceleleri vardır niye muhabbete tutayım bir de.

niye bu kadar çok kurye yorumu oluyor? napıyorsunuz bu kuryelerle biri bana açıklasın lütfen?

 
tamamen boş iş. sipariş verenlerin yarısı da yemekten de anlamadğı için yorum bile yapamıyor. aynı şey hepsiburada için de geçerli. ürüne 50 yorum gelmiş çoğu "kargo zamanında geldi kargo güzeldi" vs oluyor. olm yazsana ürün hakkında düşüncelerini incelemeni ama yok. illa bişeyler paylaşmak istemeyen ama yorum yazabilecek iki fikir savunabilecek kapasitesi olmayanların hareketi bu işte naparsın


  • avatar is back  (12.07.21 13:45:03) 
Türkiye'de hizmet sektöründen beklentiler çok acayip seviyelerde. Geçenlerde yaşadığım 2000 daireli sitede şöyle bir tartışma döndü. Güvenlik görevlileri kurye geldiği zaman daireyi haber vermek için arıyor. TAbii 2000 dairenin ve çoğu genç beyaz yakalının yaşadığı bir sitede bir günde kaç kurye geliyor, güvenlik 10 dakikada kaç daire telefon açıyor bir düşünün.

Güvenlik aradığında telefonu neden "iyi akşamlar efendim, siparişiniz var mıydı bir kuye geldi" diye selamlayarak açmıyormuş. Genelde çünkü kapıda aynı anda 3-4 motor beklediğinden adam hızlıca "getir siparişiniz var mıydı, yemeksepeti geldi siparişiniz var mıydı" diye sorup kapatıyor.

Bu kurye mevzusunda da böyle. Kurye merdiven çıkarken ofladı, parayı alırken suratı asıktı, ben para veriyorum karşımda güleryüz isterim falan diye millet şikayet etmeye bayılıyor.
  • anten  (12.07.21 13:47:33) 
Kuryeciler yazmasını söylüyor. Banada bir kaç kere söyledi oradan biliyorum. 10 yıldır yemek söylerim bir kere bile yorum yazmadım, uğraşamam.


  • respect  (12.07.21 13:54:17) 
cunku turk milleti hep zincirin son halkasini muhatabi saniyor. kasiyerlik, garsonluk, baristalik yaptim. o kadar sacma info'lar aldim ki inanamazsin. mesela reyonda etiket yok adam gelip bana soruyor reyonda niye etiket yok diye. yahu kasiyerim ben. beni muhatabi saniyor oysa ki reyon gorevlisine sormasi lazim. daha bunun gibi pek cok sey


  • nibba  (12.07.21 13:55:47) 
Kuryeler yaz diyor, hatta adini soyluyor. 50 kere tembih edip gidiyor.
Ben de ayni yerden soylemiyorum yilisik adam sevmedigim icin :)

  • divit  (12.07.21 14:17:38) 
kuryeler söylüyor +1 özellikle de isim veriyor, ben ahmetim, özellikle belirtir misiniz diye. asla yapmadım, yapmam da.


  • kojonotsuki  (12.07.21 14:44:38) 
kuryelerin söylediğini öğrenince aydınlandım resmen. hiç tahmin etmemiştim bana hiç söyleyen olmadı henüz çünkü, hemen alıp geçtiğim için söylemeye fırsatları olmuyor muhtemelen.


  • bugungityaringel  (14.07.21 02:10:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.