[]

İlk defa araç kiralayacağım da

Selam.

1: enterprise’de telekom prime indirimi var %40. Kod almadan fiyat aldım. Kodla alırsam çıkan rakamın %40 indirimlisi olur dimi? Max şu kadar indirim veya farklı bi prosedür çakallık vs var mıdır tecrübe eden var mı?

2: alım bırakım sabiha gökçen seçeceğim. Ama nereden alıp nereden bırakmak lazım. Havaalanında yani.

3: İnternetten satın alacağım oluyor mu internetten. Evrak belge vs.

4: bırakım saatinden önce götürsem olur mu arabayı?

5: araçla fazlaca temden falan geçmem gerekecek hgs falan nasıl oluyor.

Teşekkürler.

 
1. hayır öyle olmuyor. liste fiyatı üzerinden %40 oluyor. az bi indirim oluyor yani aslında.

2. ofisleri var görürsün zaten iç hatlar çıkışta. arabayı otoparkta teslim ediyolar.

3. rezervasyonu internetten yapıp ücreti yine internetten ödeyip sözleşmeyi vs ofise gidince imzalıyorsun arabayı alırken.

4. olur.

5. araçta hgs olur. ücreti sonradan kartından çekilen provizyondan kesilir.
  • jelly bear  (12.07.21 12:42:58) 
Aracı alırken sağına soluna bakın, çizik, vuruk varsa bunu teslim eden kişiye gösterin, gerekirse fotoğraflarını çekin. Büyük firmalardan birinden kiralayacaksınız, belki bu çok sorun olmayabilir ama siz yine de kendinizi garantiye alın, araçta daha önceden oluşmuş vurukları size mal etmesinler.


  • Tutkun  (12.07.21 13:30:15) 
-ödeme sistemleri şöyle: şimdi öde-aracı alırken öde. şimdi öde diyince zaten liste fiyatından yüzde 40-45 düşüyorlar. aracı alırken öde dediğiniz anda genelde liste fiyatı çıkıyor. aracı alırken ödemeye gittiğinizde telekom prime'ınızı kullanıp şimdi öde fiyatına yakın bir fiyattan alıyorsunuz. orada iyi hesaplama yapmanız lazım. şimdi öde dediğinizde daha uyguna gelebilir.

-içinde hgs var.

-ofise biraz erken gidin orada işlemler en az 15-20 dk sürüyor. yoğunluğa bağlı daha uzununa da denk gelmiştim. ehliyet fotokopisi, kredi kartı işlemleri imzalar, araç kontrolü vs. asla planlanan saatte çıkamıyorsunuz.

-ben aracın etrafında gezip her yerini videoya alıyorum. gezerken de şurası ezik, şurası göçük diyerek kaydını tutturuyorum. genelde zaten sizle beraber çalışanlar da bakıp sistemlerine not düşüyor ama bazen atlayıp gözden kaçırabiliyorlar(!). hasarların yazıldığı kağıdı okumadan imza atmayın.
  • golgi aygıtı  (12.07.21 15:41:27) 
1. çoğu çakma kampanya
2. hava alanın otoparka gir en alt kat kiralık araç firmalarının yeribırakırken de en alt kata ineceksin kontrol edip bırakacaksın
3. bişi olmaz
5. kredi kartında belli bir parayı blokeliyorlar misal 500 tl gibi..bıraktıktan 2 gün sonra geçtiğin yol köprü ücretlerini tahsil ediyorlar blokeden.
  • jamswety  (12.07.21 15:45:30 ~ 15.07.21 00:22:48) 
Arkadaşlar soruları cevaplamış, ek bir bilgi olarak kesinlikle extra sigorta alın.


  • mesutcang  (13.07.21 03:17:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.