[]

İse giris icin saglik raporu

Gorusmeyi yaptigim kisi aile hekiminizden de alabilirsiniz dedi.

Biraz once internetten bakayim dedim, "az tehlikeli" diye gecen isyerlerinde aile hekiminden raporumuzu alabiliyormusuz fakat yazana gore once isyerinden bi belge alip aile hekimine onunla gitmek gerekiyormus. Bana oyle bir belge vermedi ama.

Aile hekiminden ise giris icin saglik raporu alan var mi aramizda? İsyerinden belge goturmek mi gerekiyor yoksa dumduz gidip alabilir miyiz?

Tesekkurler.

 
belge götürmek gerekmiyor.


  • jelly bear  (11.07.21 23:09:22) 
ben her zamanki gibi saglik ocagindan alacaktim ama vermedi. hastaneden aldim 55 lira odedim.


  • nibba  (11.07.21 23:47:21) 
yani is yerinin beklentisini neyi test ettirmek istedigini bilmedigi icin doktor is yerinden kagit dedikleri bu. o halde standart bi sey yaptircaksin elin ayagin tutuyor mu kronik rahatsizligin var mi fln.


  • ala09  (12.07.21 10:30:35) 
Bunu ciddiye alan bir yer olsaydı senden sadece tetkik ister, o raporu kendi işyeri hekimine yazdırırdı. Verdikleri tetkiklerin yanına yazacağı basit bir çalışabilir raporu iş görür.


  • Jux  (12.07.21 11:13:13) 
Bakalim alabilecek miyim, yarin gidecegim aile hekimine :D bir keresinde vermeyip hastaneye postalamisti baska bir aile hekimiydi o zaman.


  • invictae  (12.07.21 12:59:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.