[]

Dışarıda arabada ne sıklıkla kuş pisliği oluyor

Bizde kapalı otopark yok, arabada günde 2 tane falan kuş pisliği oluyor. Üstelik çok ağaçlı bir mahalle de değil burası. Ağaç altına koymuyorum. Üstüne konup mu pisliyorlar anlamadım.

Kapalı otoparkı olmayanlar, size de aynısı oluyor mu? Hemen temizliyor musunuz? Boyaya zarar veriyor diyorlar.


 
Uçarken de yapıyorlar. Hemen temizlemiyorum. Pek önem vermiyorum arabaya. Belki çok para versem, sıfır almış olsam o zaman dikkat ederdim.


  • himmet dayi  (11.07.21 21:24:40) 
Uçarkenyapıyorlar. Çok umursamıyorum. Bizim araçta da çok oluyor kuş pisliği. Yağmurlu bir dönemse o zaman nemli kaldığı için zarar verebilir belki ama kurumuş kuş bokunun bi zararı olmaz gibi düşünüyorum.

Bizim araçta kavlama dökülme olmadı.
  • zimbirik  (11.07.21 21:38:20) 
Dün yıkattım yaklaşık bir saatlik kadar sürede kuş pisliği iki ayrı noktada kendini gösterdi.
Bazı kılavuzlarda da yazar boyaya zarar verdiği. Oje - aseton ilişkisi gibi düşünebilirsin.
İmkan varsa hemen temizlerim.
Bazen de, dünya malı zaten eskiyecek diye çokta bakmıyorum.
  • Erva  (11.07.21 22:19:05) 
Ek bilgi. Sgac olmada da elektrik tellerinin altina cekiyorsaniz kuslar oralara da konup hacetlerini gideriyorlar. Bir de bana denk gelen kuslar butun işkembeyi bırakıyorlar. Ya da ben sansima.

Tellerin altina denk getirmemeye calisin prk ederken
  • exlibris  (12.07.21 00:38:16) 
Boyaya zarar verir, eritiyor vernigi aninda silmen lazim.


  • divit  (12.07.21 01:23:38) 
ustune su dokup iyice islatip nazikce o pisligi temizlemen lazım. sakın ha 3-4 gun falan temizlememezlik yapma.


  • phiphi  (12.07.21 01:58:02) 
Bir ara bizim sokağa martılar dadanmıştı, her gün pislik oluyordu. Büyük kuşun pisliği büyük oluyor, tam da kapı aralarına denk getiriyorlardı. Kurursa çıkarması da zor oluyor, görünce arabada taşıdığım camsil ile 20-30 saniye kadar bekleyip mendille temizliyordum.


  • Tutkun  (12.07.21 08:37:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.