[]

Televizyonu nasıl taşırım?

İnternetten 65 inch televizyon almıştım yeni ev için. Şu an eski evde duruyor. İki ev arası arabayla 5 dakika bile sürmüyor 1 km yaklaşık. Ama sorun şu ki normal arabalara sığmıyor bu televizyon. Kutusuyla falan baya büyük çünkü. Bir tek bunun için nakliye falan da cagirilmaz, pahalı olur. Nasil taşıyabilirim bunu? Yakın olduğum bir esnaf falan olsa kamyonetle atalım 5 dakika derim ama öyle biri de yok. Nasıl yapsam?




 
valla ben olsam, yol çok dönemeçli yokuşlu vs değilse arabanın üstüne atar, iki camdan da halat vs bi şekilde kutuyu sabitlemeye çalışır götürürdüm heralde. gerçi arka koltukları indirsen bagajdan sığmaz mı?


  • avatar is back  (09.07.21 23:07:35) 
şehir içi nakliyat diye aratabilirsin googledan. ya da şehrin ilçenin merkezinde arabaları olur. beklerler merkezi bir yerde. araçları olur üstünde yazar telefonu vs. onlarla taşıyabilirsin


  • efruz  (09.07.21 23:08:53) 
Kac kilodan bahsediyoruz?


  • Filinta61  (09.07.21 23:09:01) 
Editleyemedim. Iki kisi tutup goturun. O kutunun tutma yerleri de vardir. Mis gibi gider. Hic acilmadigi icin sarsilmasindan da bisi olmaz. Yoruldukca ayakkabinin ustune koyup ilerlersiniz. Lokasyon yakinsa geleyim yardim edeyim.


  • Filinta61  (09.07.21 23:11:05) 
avatar is back, benim araba küçük bir araba, bagajdan girmiyor enden ötürü.
Efruz, dediğin küçük uerlerde falan oluyor sanırım. Yaşadığım yerde öyle.bir araç görmedim hiç.
Filinta, yaklaşık 30 kilo. Ağırlığı o kadar çok değil ama büyük olduğu için taşıması zor. O mesafeyi yürüyerek goturemeyiz yani.
  • sckxyss  (09.07.21 23:12:47) 
Esnafla yakin olmana gerek yok aslinda 50 liraya atalim mi de atarlar. Tasimayi sen yaparsan tabii. Bi diger onerim de market arabasinin ustune koyabilirsin.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (09.07.21 23:13:42) 
Filinta, çok teşekkürler, taşıyacak adam var zaten de dediğim gibi elde göturulmez bence, baya zor olur.
Proletarier, market arabasıyla götürmek baya keyifli bir fikre benziyor. Tek korkum televizyonun yolda zarar görmesi. Markette sürer gibi konforlu olmayacak çünkü yollar :)
Muhtemelen dediğin gibi bir esnafa teklifte bulunacagim. Manavin kamyoneti vardı diye hatırlıyorum. Ona bir soracagim artık.
  • sckxyss  (09.07.21 23:21:57) 
çevrede şok migros vs varsa alışveriş arabası veya inşaat varsa el arabası ödünç alabilirsin

bir de bu kadar korkma ya bir şey olur diye, tamam yollar güzel değil de dağda taşta da gitmeyeceksin çok uzak bir mesafe de değil o kutular sağlam sabitleniyor ve pamuklara sararak taşınmıyor nakliyeler sırasında.
  • cokponcik  (09.07.21 23:23:57 ~ 23:26:20) 
Ya 1km mesafe için sorulacak soru bile değil bence bu. İki kişi iki ucundan tutup 10dkde götürebilirsiniz bu neden bu kadar büyütülmüş bir sürü fikir bulunmuş falan anlam veremedim.


  • mg3929  (10.07.21 00:50:09) 
Tvnizin kendi kutusunda yazar; asla yatay tasimayin diye. Tvye zarar verirsiniz, ozellikle arabada. Harbiden böyle bir risk almak istiyor musunuz?

Ben yurtdisinda 30-40 euroya carrefourdan araba kiralamistim tvnin sigdigi. Acikcasi o kadar para verdiginiz seye zarar vermek koyar.

youtu.be
  • logisticsmanager  (10.07.21 00:56:19) 
oto kiralama/doblo


  • d e j i n  (10.07.21 01:31:01) 
Büyük ekranlarda yatay taşımada panel esneyip hasar alabilir +1

Dik taşıyın, iki kişi tutup çok rahat dik taşır.

Hatta birinden kaykay bulursanız onun üstüne koyar fıtı fıtı itersiniz.
  • John Bloor  (10.07.21 09:44:05) 
yakınlardaki bir taksi durağına gidip doblo tarzı bir araç varsa ufak bir muhabbetle halledebilirsin sanki.


  • scudman1  (10.07.21 09:59:14) 
Doblo taksi +1

Ya da yeni evin olduğu muhit esnafından destek istemek. Buraya yeni taşındım şu şu nereden hallolur gibi muhabbete girip abi bir dd Doblo tipi ufak kamyonet tipi araç lazım şunun için bir tanıdık var mı diye sorabilirsiniz. Ha damacana su bayisi varsa onlar da yardımcı olabilir.
  • yercekimini kendine ceken adam  (10.07.21 13:38:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.