[]

Özel hastanenin operasyon ücretini elden istemesi

arkadaşlar özel bir üniversite hastanesinde tüp mide ameliyatı için görüşmeye gittim. bana EFT/Havale ile 32 bin, fatura almadan elden nakit teslim edersek 25 bin istediler. Şimdi elden teslim ettiğimde karşılığında hiçbir belge makbuz vermiyorlar. Daha önce bu hastanede operasyon geçirmiş başka insanlarla da konuştum onlarda ucuz olması için böyle yapmışlar. Ben açıkçası biraz tedirgin oldum. Parayı cash teslim etsem, ve deselerki biz ödeme almadık kanıtlamamın yolu yok.

Bu işler hep böylemidir, bazı arkadaşlarım hepsi böyle yapıyor dedi. Çokda takmayıp gidip elden vereyim mi yoksa başka bir yermi bakayım böyle katakulli yapmayan ?

şimdiden teşekkürler.

 
90larda bıçak parası isteyerek gizli kameraya yakalanan hipokrat yemini etmiş(!) doktorları anımsattı bu durum. Sorsan... Etik(!)


  • Erva  (09.07.21 19:13:59) 
Üniversite hastanesiyse Sağlık Bakanlığı, YÖK, CİMER, Maliye Bakanlığı, ne bulursanız şikâyet edin. Bir kere fatura olmadan iş yapmak vergi kaçırmak anlamına geliyor. İkincisi sağlık gibi önemli bir konuda yazılı belge olmadan muayene koltuğuna bile oturmayın.


  • dissendium  (09.07.21 19:25:58) 
Vergi kaçırıyorlar +1. Ayrıca her şey %100 resmi işlemezse sakın bulaşma. Yarın öbürgün bir yerlere ek tedavi için gidersin ne olduğu ne yapıldığı görünmez bilinmez falan gerek yok.


  • avatar is back  (09.07.21 19:30:21) 
  • sumuklurakun  (09.07.21 22:42:34) 
Biz de babamin ameliyati icin 25000 tl elden profesore vermistik. Hastane islemleri 7-8 bin tutmustu, onlar faturalandirilmisti. Hekiminize guveniyorsaniz ve o hekimin yapmasini istiyorsaniz verin ama sart degil diyorsaniz alternatif arastirin. Bizim ki tup mide degildi bu arada ama boyle calisan doktorlar var


  • balpolen  (09.07.21 22:58:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.