[]

red dead redemption 2 oynayanlara soru

bu oyunda chapter 3'e geldim gayet güzel gidiyorum şimdilik ama bir sorum var. gerek satchel upgradeinde olsun gerek trapperlarda falan üste başa bi şeyler yaptırmak için olsun hep perfect animal skinler gerekiyor ama benim denk gelip avladığım hayvanlarda hep poor veya good oluyor skin condition'u o yüzden hiç oralardan bir şey yaptıramadım. chapter 3'te olan biri için normal mi bu ilerleyen bölümlerde mi karşıma çıkıcak perfect skinler yoksa özellikle arayıp bulmam mı gerek nedir bu olayın püf noktaları, tavsiyeleriniz nelerdir bu konuda?




 
ilerledikçe mi çıkıyor bilmiyorum ama efsanevi hayvanlar oluyor gezdikçe bulmak lazım zaten çevrede efsane hayvan varsa uyarı geliyor zaten. ilerledikçe çıkma olayı, bazı yerlerde harita açılıyor ilerledikçe o yüzden bulamayabilirsin. ama bazı eşyalar da zor bulunuyor ya ben 1-2 muska dışında hiçbir şey yaptırmadım hiç de ihtiyacım olmadı gayet de zorlanmadan bitirdim.


  • matilda  (09.07.21 13:55:27) 
oynayalı epey oluyor ama ok ile kafalarından vurunca perfect çıkıyordu diye hatırlıyorum.


  • mattiadestro  (09.07.21 13:59:45) 
Hayvan postunun kalitesinde de durum aynı mıdır bilmiyorum ama matilda'nın da bahsettiği gibi efsanevi hayvanlar gezdikçe bulunuyor. Oyunun başında da (ilk yerleşim yerine vardıktan sonra) efsanevi hayvanları bulabiliyorsun. Örneğin oyunun en iyi atı olarak bilinen beyaz bir arap atı var kuzeybatıda bir yerde. Oraya gidip biraz uğraşarak yakalayabiliyorsun. Youtube'da konumu ve nasıl yakalanacağını anlatıyorlar.

Bir de mattiadestro'nun dediği gibi hayvanları avlarken post kısmından değil de kafalarından vurmaya çalışmalısın. Hatta mümkünse ok ile kafadan vurmalısın. Post kısmında delik olunca otomatikman poor sınıfına düşüyor.
  • himmet dayi  (09.07.21 14:03:28 ~ 14:04:32) 
Okla öldürmen lazım iyi kalitede olması için


  • do you remember me  (09.07.21 14:18:10) 
Denk geldiğiniz hayvanlar; hayvana baktiniz ve perfect dedi. Öldürdünüz good dedi; hayvani istenen silahla ya da clean shot yapmamissiniz.
Her hayvanda oka gerek yok. Hayvani incelediginiz zaman size hangi silah olmasi gerektiği yazar.
Pristine hayvan oyle sürekli bulunmaz evet biraz etrafta bakmanız gerekir.

Legendary animalden bahsettiginizi sanmıyorum.
  • logisticsmanager  (09.07.21 14:23:27) 
Her hayvan için okla atış yapmaya gerek yok. mümkün mertebe hs atmaya çalışın, öldürürken posta ne kadar az zarar gelirse deri o kadar az yıpranmış gelir.


  • coldegezenkutupayisi  (09.07.21 14:48:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.