[]

Banka Vekaleti Verme

Beyler bayanlar durum biraz karisik bastan yaziyorum.
Simdi trde askerde iken bize banka hesabi acdilar.Ben daha once mobil bankacilik icin sifre alamadan sim kartim bloke oldu ve hic birsey yapamaz durumdayim.Gorevlendirmem kibrisa cikincada burda hesap acilan banka subesi bulunmamakta.Bundan dolayi turkiyeye gitmeden hic bir sekilde sim karti blokemi kaldiramiyorum.
Sorum acaba ben ailemden birine banka islemleri icin vekalet versem benim yerime bu sorunlari cozup halledebilir mi ve bu islemler nasil olur? Cwvaplarinizi bekliyorum


 
Vekalet verdiğiniz takdirde hallederler. (Yazınızdan telefon görüşmesi vs yaparak da blokeyi kaldıramadığınızı - belki de kayıtlı telefona sms istiyorlar - anladım.)


  • feel the blanks  (09.07.21 09:04:18) 
bazı bankalar whatsapp görüntülü görüşme üzerinden de iletişim sağlıyorlar. onu da deneyebilirsiniz


  • anyelios  (09.07.21 09:46:13) 
Telefonla kaldiramiyorum sim kartim bloke oldugu icin kendi numaram uzerinden olmuyor baska numaradanda olmuyor


  • kktcyardim  (09.07.21 17:49:53) 
feel the blanks evet durum aynen anladiginjz gibi vekalet yolunu nereden yapabilirim?


  • kktcyardim  (09.07.21 17:50:46) 
Noterden yapılıyor o işler. Siz notere gidip, kime vekalet vermek istiyorsanız; o kişinin TCsi telefonu isim soyisim gibi bilgilerle başvurup vekalet vermek istediğinizi beyan ediyorsunuz. Ama vekalet alacak kişinin ne iş yapmasını istiyorsanız hepsini kapsayıcı genel bir yetki vermeniz lazım. (Yani ilerde başka şeylerde de ihtiyaç olabilir diyerek alakasız başka konularda da yetki verebilirsiniz. - ki bence verin)

Onlar metni hazırlıyor, size okumanız için verip imzanızı alıyorlar. Vekalet belgesinin camscanner la taranmış halini de Türkiye'ye gönderirsiniz. Onun çıktısıyla işlem yaptırırlar.
  • feel the blanks  (10.07.21 12:43:17) 
Hepsini kapsayacak sekilde vermek istiyorum.
Cevabiniz icin cok tesekkur ederim.

  • kktcyardim  (10.07.21 21:58:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.