[]

Hamamböceği mucadelesi

Yapacagim.
Oncelikle evimde kuytu bir nokta yok. Tum delikleri silikon ile kapattim. Camlar sineklikli ve dis kapi bosluksuz kapaniyor.
Buna ragmen tasindigimdan beri 10 ay oldu toplamda 5 kere denk geldim ben bunlara hepsi de kara sinek boyutundaydi.

Simdi banyo ve dus giderlerinden gelme sanslari var mi. Hadi dus giderinde hep su var ama banyonun giderini tikayim mi?

Komple ilaclama firmasini aramadan , kotrine ve bayer max ile biraz deneyeyim mi?

Delik yok gecis yok bunlar nereden gelebiliyor onu da anlamayiyorum. Parke altindan desem parkenin altina nasil giriyor onu da anlamadim.

 
Bizim boyutlarımız böceklere göre devasa olduğu için boşluk olayını tam algılayamıyoruz. Sana göre boşluksuz gözüken çoğu yerden böcek geçebilir. Kapı altlarına sünger takılabilir. Banyodan da gelir.


  • dissendium  (08.07.21 17:26:59 ~ 17:27:11) 
Ben gecenin bir yarısında görmüştüm çıkardığı sese uyanmıştım, annemler de memleketteydi sabaha kadar ağlamıştım. Hemen ilaçlattım evi. Ölülerini temizledim sonra. Hemen etki etti. Bence hiç uğraşmayın ilaçlatın hocam en temizi.

Bu arada biz en üst kattan oturuyorduk çatıdan inebilir demişlerdi. Bir de şu banyolardaki açıklık var ya gider, oradan çıkar dedi bize adam. musluğun altındaki delikten de gelebilir demişlerdi. Tipini gösterdim banyo tuvalet giderinden gelenlere benziyor demişti adam. Böyle giderlere ilaçlı su döktü.
  • Hallegadola  (08.07.21 17:27:43 ~ 17:29:59) 
Kothrine yeterli.


  • westblack  (08.07.21 17:59:49) 
Bayer Maxforce Platin Hamamböceği Jeli 20Gr


Bu ürünle tüm evi ilaçlayıp kökünü kurutabilirsin. Emin ol çook uzun bir süre bir daha görmeyeceksin. Ayrıca balkondan, ev kapısından, sanırım giderlerden de geliyorlar.Bunun için de giderlere çekvalf alman gerekir.
  • sorumatik  (08.07.21 18:11:19) 
Bir yerden gelmiyor evinin icinde yasiyor ama goremiyorsun.

Biz yillar onceki evde hayvan gibi mucadele ettik, bitti lan artik dedigim bir gun salondaki sehpayi soktum.

Hergun cay ictigimiz,tekme attigimiz, ortada duran sifir bosluklu sehpadan cikanlara inanamazsin.
Bak sifir bosluk diyorum 4 ayakli klasik sehpadan 20 tane falan cikmisti.

Sonra apartmani ilacladilar bitti.
  • divit  (08.07.21 19:16:04) 
bizde deliriyorduk bir gece anladık ki.bu kara fatmalar asansör le üst katlara çıkıp sokak kapısının jilet boşluğu kadar altından eve giriyorlar.
asansör ve merdivenleri ilaçladık bitti.

  • jamswety  (08.07.21 19:24:25) 
Bütün apartmanı ve daireleri ilaçlatın. Evi ilaçlatmak da kısa vadeli çözüm.

Evini ilaçlatsan üst kata kaçacaklar. Sonra o da ilaçlatacak ve yine sana gelecek bir süre sonra.

Yönetici ile konuşup bütün apartmanı baştan aşağı ilaçlatın.
  • teritori  (08.07.21 19:44:16) 
Banyo ve duş giderlerini kullanım sonrası kapatıyorum. Güçlü birşey olacak. Ben fayans üzerine su dolu kova vs koyuyorum. İnşaat mühendisi eniştem söylemişti kapatın diye, bu yöntemle çözdüm ben. Bir de hamam böceği tableti koyun gördüğünüz yerlere.


  • nerthus_  (08.07.21 19:45:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.