[]

bu masa nasıl?

www.ikea.com.tr

kullanan var mı? sağlam mı bunlar?

edit: mutfak için kullanılacak. yemek yenecek üzerinde.

 
Ne için kullanılacak? Üzerine ağır yükler binmeyecekse gayet sağlam.
Biz bir süre mutfakta kullandık, şimdi balkonda duruyor. Tabak çanak koyup yemek yemek için gayet uygun, ağır bir laptop koyup çalışmayı da kaldırıyor ama üstüne yaslanıp ağırlığını veren bir yetişkin insan olursa beni tedirgin ediyor.

  • kobuzchu kiz  (08.07.21 16:02:17) 
yeriniz dar mi? bu tarz duvara monte masalar cok saglam olmayabilir, dar alanlar icin optimum fayda saglar,

yeriniz darsa daha masa gibi masa almaniizi tavsiye ederim. sunun gibi kare olabiilir, daha uygunu da vardir illa ki, hem daha mobil istediginiz yere cekebilirsiniz bunu, bes santim saga on santim sola

www.ikea.com.tr

www.ikea.com.tr
  • exlibris  (08.07.21 17:02:50 ~ 17:05:08) 
@exlibris 1. masa bende var ve 74-74 olsa da hiç küçük değil. bana dar bir şey lazım mutfak için. maks 60 cm olmalı genişliği. uygun güzel bir şey bulamıyorum bir türlü.


  • dnzbrs  (08.07.21 17:38:29) 
Ben yıllarca kullandım çok sağlam bir masa. Yemek yiyorduk sıkıntısız. Ama benim sevmediğim tek yanı kapalı konumdayken bir 5 cm daha geniş olmasını isterdim. En azından küllük vs. Koyabilmek için.


  • cilekli krep  (08.07.21 22:19:18) 
Bizim mutfak masamız bu. Üstünde yemek yenebiliyor, genelde hızlı yemeklerde tercih ediyoruz. Tabak çanakta sorun olmaz, alt desteği de sağlam, abartmadan tabii ağır kavanozlar makineler de koyuyoruz gerektiğinde. Alanınız darsa direkt alın bence.


  • somethinginthewayshemoves  (09.07.21 02:16:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.