[]

Pokemon GO'da güçlü pokemonları nasıl yakalıyoruz?

Selamlar,

Online battle'da kendi seviyemdeki insanların çok güçlü pokemonları varken benim pokemonlarım neden güçsüz acaba. 29 level'ım, battle rank'ım 20. Karşıma gelen insanlarda Dragonite,Mewtwo ve farklı farklı 3500 cp civarında güçlü pokemonlar. Yahu bu adamlar bunları nereden buluyorlar. Benim gezmediğim yer kalmadı, sürekli aynı pokemonlar. Raid'lere katılmıyorum sorun bu olabilir mi. Aşağıya pokemon listemi ekliyorum. Şimdiden teşekkürker.


 
Yakaladığın cp'de kalmak zorunda değil pokemonlar. Mesela Bir dratini yakalarsın 300cp, onu geliştirip Dragonite yaparsın, sallıyorum 2200cp oldu. Sonrasında o pokemonun sayfasında altta power up butonu var. Elinde kalan dratini şekeri ve stardust'ı birleştirip cp artırabilirsin. Şekerin yoksa, şekere ihtiyacın olan pokemonu buddy yapıp bekledikten sonra yürüyerek şeker toplatabilirsin.


  • winston  (08.07.21 13:09:40) 
bu işin kilit noktası raidler evet. Mesela Mewtwo raidine katılınca mewtwo yakalama şansın oluyor. Her gün 1 raide ücretsiz katılabiliyorsun ki aslında görevlerden çıkan itemlarla daha da fazla olabiliyor. En son regigigas vardı yanılmıyorsam 1 ay kadar kaldı raidlerde. Her gün girsen 30 kez regigigas yakalamış oluyorsun ve bunlardan kazandığın şekerlerle de en iyi regigigas'ını power up yapıyorsun.

Tabi Türkiye'de 5 zorluk seviyesindeki Efsanevi Pokemonların raidlerine katılmak kolay değil çünkü genelde yancı bulunamıyor, tek başına yenmek de imkansız gibi bir şey. Orada da Go Friend diye bi uygulama var onu kullanabilirsin. Dünyanın herhangi bir yerindeki bi Raid'e remote raid kartını kullanarak katılabiliyorsun. Tabi remote raid kartı daha nadir, satın almak istersen de tanesi 100 coin ya da 3 tanesi 250 coin.

Bi de spoofing yapabilirsin yani eğer android telefon kullanıyorsan PGSharp diye bi Pokemon Go apksı indirip dünyada istediğin yere gidip dolaşarak oynayabilirsin. Oynayan kişinin çok olduğu şehirlerde hemen her zaman raidlerde 4-5 kişi oluyor. Sidney'de dolaşıyordum geçen hafta, remote raid harcamadan, normal raid kartı ile çok rahat mega ve 5. seviye raidleri yaptım. New York da böyledir. Ayrıca Sidney'de Türkiye'de nadir çıkan pokemonlar da vardı (Mesela bu son etkinlik öncesinde İzmir'de 4. nesil başlangıç pokemonları çıkmıyordu hiç ama Sidney'de gırlaydı. Aynı şekilde burada az olan bazı pokemonlar orada fazla).

Ayrıca tek önemli veri CP değil. Appraise tuşuna basarsan pokemonun IV denilen seviyesini gösteriyor. 3 yıldızlı hatta full seviye olanları geliştirmen daha yararlı olur, onlar daha güçlü pokemonlar. Bu PGSharp dediğim versiyonda pokemonu daha yakalamadan sana IV'sini söylüyor mesela. Ayrıca özel bi ayar sayesinde attığın tüm poketopları curveball ve excellent olarak sayılıyor bu sayede daha rahat yakalıyorsun pokemonları :D

edit: Belirtmeyi unutmuşum uygulamada da yazıyor diye ama söyleyeyim, PGSharp ile teleport olunca uzaklığa bağlı olarak maksiumum 2 saat olmak üzere cooldown süresi oluyor. O süre boyunca pokemon yakalayamıyorsunuz (hepsi fled oluyor) ya da pokestop çeviremiyorsunuz. Süre bittikten sonra dolaşabiliyorsunuz
  • nundu  (08.07.21 13:40:53 ~ 16:33:39) 
Uzun zamandir oynayanlar ve raidleri kacirmayanlar oluyor onlar genelde. Ben epeydir oynuyorum, 3700 civari Dragonite ve Metagross'um var mesela. Ikisini de uzun zaman once yakaladim/power up yaptim. Birkac ay once Mewtwo vardi mesela raidlerde, o zaman yakaladigimi 4200 kusur yaptim. Yani oynamaya devam edin, yeni legendary pokemonlar geldikce raidlere katilin. Bir de Swampert'inize mutlaka hydro cannon ogretin ve 2500 CP uzerine cikarmayin cunku master liginde CPler cok yukseldigi icin kullanisli olmuyor :)


  • voyager 1  (08.07.21 14:40:36) 
Oyun 5 senelik beeeeeş
3500 4000 cp seviyeleri gayet normal master ligde. Element cup girin rahat edin.

  • sen de git sen de unut  (08.07.21 16:14:31) 
@voyager, swampart en pis döven pokemonum :) hemen baktım nasıl yaparım diye ama şey diyor googledakiler; sw sadece communuty day boyunca hydro cannon öğrenebilirmiş. Yani artık yapamıyoruz diye anladım ben. Siz yakınlarda mı yaptınız?


  • somethinginthewayshemoves  (09.07.21 02:30:50) 
elite tm diye bi item var onunla alınabiliyor community day saldırıları ama ben hiç kullanmadım, elite tm satılıyor sanırım bazı günler dükkan kısmında. ekşide açıklayan bi entry vardı


  • nundu  (09.07.21 02:32:06) 
Aa anladım şimdi teşekkür ederim @nundu


  • somethinginthewayshemoves  (09.07.21 23:28:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.