[]

Matkap ve vidalama seti

Merhaba, matkap genel anlamda duvar delme vb işlerde kullanılacak. Vida seti de aynı şekilde ev içinde olabilecek işler için alacağım. Matkap ve vidalama tek bir cihazda olabiliyor mu ? Yoksa 2 farklı alet mi almam geriyor ? Önereceğiniz marka ve model varsa sevinirim.




 
şunu kullanıyorum, ekstrem bir iş yapılmayacaksa gayet iş görüyor www.trendyol.com

duvara bir şeyler asmak için delme, efendime söyleyeyim dolap kulbu monte etme falan için yeterli geliyor bana.

perde duvar falan delinmesi gerekecekse biraz yetersiz kalabilir.
  • dunga  (07.07.21 19:46:19) 
Matkap ile vidalama aletinin farkı, vidalama aletinin tork kontrolünün olması. Otomotiv gibi uygulamalar için ise darbeli vidalama aleti kullanılır. Sıradan matkap ise vida zorluk çıkartmasına rağmen sıkmaya devam eder. Hatta ahşapla uğraşıyorsan, onu kırana kadar sıkar vidayı.

Evde kullanıcaksan hiç markasına bakma, ucuzundan ve kablolu olanından ayrı ayrı al. Markasız giriş seviyesindeki aletlerin hemen hemen hepsi zaten kalite olarak benzer. Marka istersen yine giriş seviyesi olan DeWalt ya da Black & Decker. Bu markaların her iki işi de yapabilen aletleri var.

Misal
www.amazon.com
  • rm  (07.07.21 19:50:24) 
Aşağıdaki aleti kullanıyorum, duvar tahta aluminyum pencere deldim oldukça rahat biçimfe.
www.gittigidiyor.com
www.gittigidiyor.com
  • solenkol  (07.07.21 20:00:49) 
attlas var ben begeniyorum b&d var o da iyidir.

pnomatik matkap alacaksiniz. tam adi bu. vida atmaya da kirmaya da delmeye de yarar. kablolu olsun.
dewalt/stanley bosch makita milwaukee wurth hitachi aeg falan bunlar pahali ust segment. gerek de yok.
hiz ve tork ayari iyi matkaplarda da olur.
  • turbo sadık  (07.07.21 20:44:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.