[]

Twitter nasıl kullanacaz ?

Fav alsan sürekli bildirim geliyor veya bi twit atsak bi sürü cevap geliyor. Iki hesap açayım biriyle okuyim diğeriyle twit atayım diyorum twit attigim hesap çok kısa sürede kapatılıyor twitter tarafından? Bunun çözümü nedir yahu?




 
sessize al

telefon ayarlarından bildirimleri kapat.
  • not sure if serious  (07.07.21 17:52:34) 
O zaman kullanmanin ne mantığı kalıyor ki? Fenomenler napiyor onu anlamadim


  • ir mania  (07.07.21 18:08:07) 
favlardan gelen bildirimleri kapat sadece? Yani uygulama içinde bildirimler kısmına bakınca görürsün ama telfonunu yormaz bildirim gelip. Ben o şekilde kullanıyorum ki öyle aşırı fav alan biri de değilim. Mention, rt, takip ve alıntılarda telefona bildirim geliyor.


  • nundu  (07.07.21 18:44:37) 
nundu+1 ben de 12 yildir kullanirim daha anca 300 kusur takipcim var. fav mav uygulama disi bildirim ne varsa kapattim. girince nasil olsa gorurum. 10 kez giriyorum gunde...

bildirim kapatmanin twitter kullanmanin mantigina aykiri olmasi durumunu anlayamadim. bilakis fenomenler/cok etkilesim alanlar %100 kapatiyordur.

-Iki hesap açayım biriyle okuyim diğeriyle twit atayım diyorum twit attigim hesap çok kısa sürede kapatılıyor twitter tarafından?

bu kismin ilk kisimla alakasini cozemedim ama hesap kapaniyorsa (cok cevap geliyor demenizden yola cikarak) diyorum ki her kesimin begendigi seyler yazmiyorsunuz ve sikayet ediliyorsunuz muhtemelen. arada twitter ihlaline giren bir sey varsa hele kapatilmasi cok kolay.
  • supergirl  (07.07.21 21:46:27 ~ 21:47:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.