[]

iphonedan iphone a aktarım

ios 12 içeren ipone 6s telefonumu iphone 11 e aktaracağım.

Normalde whatsappımı yedeklemiyordum. hızlı aktarma seçeneği ile tüm uygulamalar aktarılıyormuş. Whatsapp da dataları ile beraber aktarılır mı ekstra bir işlem yapmadan? yoksa illaki yedeklemem mi lazım?

Bir de hızlı aktarma özelliği için ios12.4 gerekiyormuş. Fakat izlediğim bi videoda ios 11 üzerine oluyor dediler. Deneten oldu mu?

 
geçen sene iphone 6s'ten iphone 11'e direkt aktarmıştım.
yeni iphone 12'yi, iphone6s'e yaklaştır, telefon seni yönlendirir zaten.

  • teritori  (07.07.21 17:19:28) 
@teritori arkadaş zaten yaklaştırarak aktarıldığının farkında sanırım, WhatsApp detayını merak ediyor daha çok.

WhatsApp yedeğini aktarmayabilir, onu iCloud'a yedek alıp öyle kurarsınız. İzlediğiniz video eski olabilir, bu özellik 2 senedir falan var çünkü. Belki iOS sürümünü yükseltmişlerdir hızlı aktarım için. Siz iki telefonunda wi-fi ve bluetooth'u açık bir şekilde deneyin, olmazsa güncellersiniz telefonu ya da tek tek kurarsınız uygulamalarınızı.
  • allahkitapwesli  (07.07.21 17:35:15 ~ 17:36:09) 
@allahkitapwasli

aynen yalnızca whatsapp özelinde sorum. yedekleyemiyorum whatsappı çünkü telefona yedekliyor direk, sanırım sonradan icloud a alıyor. Telefonda da hiç boş yer yok.

Sanırım yedeklemeden bi deneyeceğim. belki dataları da alır direk. eğer olmazsa sonrasında whatsappı yedekleyip dataları 2. postada alma şansım olur mu ondan emin olamıyorum
  • zimbirik  (08.07.21 07:47:37) 
Whatsapp yedeğim hep kapalıydı, ona rağmen yeni telefona aktarınca eski konuşmalar, fotoğraflar falan olduğu gibi kaldı. Sürümünü bilmiyorum ama 6s -> 12'den sorunsuz aktardım.


  • plutongezegendegilmi  (08.07.21 08:01:50) 
@plutongezegen

sen hızlı aktar seçeneği ile mi aktarmıştın
  • zimbirik  (08.07.21 08:23:41) 
Hatırlamıyorum. Ama telefonu açınca "yakınında tut" dedi, 1 saate yakın sürdü herhalde her şeyi aktarması. "Hızlı aktar" dememiş olabilirim 1 saat sürdüyse.


  • plutongezegendegilmi  (08.07.21 09:37:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.