[]

Çok kararsızım işyeri açısından

8 yıldır aynı yerde çalışıyorum. Yükselebileceğim kadar yükseldim. Bundan daha fazlası yok. Müdürümle aram çok iyi. Uzaktan çalışma sisteminede geçtim mesai kavramım yok yani tabi nereye kadar böyle gider bilemiyorum bunun bi garantisi yok.
aynı yerden, aynı insanlardan, aynı olaylardan çok yoruldum. herşey sanki aynı filmi bin kez izlemek gibi. Ofisi hiç sevemiyorum çünkü gerçekten çok sıkıldım. Ara vermeme rağmen gel burdan çalış deseler ayaklarım ters gider. Ama izin konusunda sıkıntı yaşamam. ahbab çavuş ilişkisi yani.

Diğer yandan maaşım 3k daha artacağı bir birim var. Ama yeni başlangıç yeniden kendini kanıtlamaya çalış, insanları tanı, amirin kötüyse bide bununla uğraş.Uzaktan çalışma zaten mümkün değil. Aynı konforu bulamam. Ama alışırsam veya zorlansam bile o monoton süreci böylece hareketlendirmiş olucam.

Şuan aşırı rahatlıktan bi rehavet geldi diyebilirim. Çok kararsızım ve kısa süre içinde karar vermem gerekiyor. Biliyorum kimse yerimde değil ama fikirleriniz bana başka düşünceler katabilir.

 
7k iken 10k olacaksa gidilebilir ama 20k iken 23k olacaksa bosuna heyecan aramak gibi olabilir. gittigin yerde de muhtemelen benzer bir film izleyeceksin zaten. evden calismak da buyuk bir avantaj bence. 3k'ya ne kadar ihtiyacin olduguna gore karar ver yani.


  • lemmiwinks  (07.07.21 16:19:18) 
uzaktan çalışmaya devam et bence ofise çağırırsalar yeni birim denersin
illa ki bir imkan çıkar

  • bir soru sorcam  (07.07.21 16:41:28) 
bu tamamen kişiden kişiye ve paraya olan ihtiyaca göre değişir. ben 3 bin lira fazla maaş için eğer paraya çok ihtiyacım yoksa mevcut rahatlığı bozmam. Uzaktan çalışma, ahbap çavuş ilişkisi gerçekten tercih edilir sebepler çünkü insan yeri geliyor çok önemli bir şey için bile izin alacakken terslenmekten çekiniyor.

Bu işe devam diyorum.
  • coldegezenkutupayisi  (07.07.21 17:04:32) 
ilk 4 cevabin hepsine katiliyorum. ozellikle 3K artis kendi basina bir sey ifade etmiyor. mevcut maasina gore degisir. gene soylendigi gibi her is eninde sonunda sikici olacak. ve gene ayni sekilde evden calismanin hem maddi hem manevi degeri buyuk. onu da hesaba kat.


  • hot potato  (07.07.21 17:54:31) 
prim oranına göre ortalama 3.300 lira. Çok şükür büyük bir borcum yok ama ne arabam ne evim var. Aslında hepinize o kadar katılıyorum ki . Beni buraya bağlayan tek şeyin bu ahbab çavuş ilişkisi olduğunu farkettim. ilk zamanlarda yaşadığım zorlukları hatırladıkça karnım ağrıyor. Gideceğim yerde çok sevidiğim 2 arkadaşımda var, birazda onların beni istemesiyle kafam karışıyor.


  • myopati multi minicore  (07.07.21 18:36:56) 
sanirim tek fakir benim. 3 bin farka kosa kosa giderim.

zam isteseniz su anki is yerinden?

ayrica cok sevdiginiz 2 arkadasiniz varmis orada ne guzel. ben olsam kesin giderim.
  • batlegolas  (07.07.21 19:41:06) 
Yok burada normal zam dışında birşey alamam.


  • myopati multi minicore  (07.07.21 23:12:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.