[]

kabin boy veya baston bebek arabasi tavsiye

ikisinin kapanis sekli haric cok bir farkini anlamadim, varsa aydinlatabilirseniz iyi olur. bir de cybex all city ile hamilton x1'e baktim ikisi de kapaninca kapladigi alan acisindan cok tatmin edici. ama cocuk icinde rahat ediyor mudur bilemiyorum.

kriterlerim:
-cocuk icinde rahat etsin
-tek elle acilip kapansin
-cok agir olmasin
-tabii ki saglam ve guvenli olsun
-mumkunse tentesi genis olsun
-cocugu cok sarsmasin, suspansiyonu olsun
-kapaninca az yer kaplasin
-baston ve kabin boylarda cok bulunan bir ozellik degil ama cift yonlu tasima yapilabilse muthis olurdu.

butce 5 bine kadar cikabilirim.

 
mclaren serisi çok iyi diyorlar.


  • reanarchy  (07.07.21 09:07:58) 
bütün kabin boylarda şöyle bir sorun var. çocuk arkasına yaslanıp dik oturamıyor. benim için çok rahat ama çocuk içinde çok rahat değil gibi geliyor(1 yaşında). baston almamamın sebebi uzunluğunun bagajıma sığmamasıydı.


  • cilekli krep  (07.07.21 12:23:20) 
@cilekli krep, peki siz hangisini aldiniz?


  • in vino veritas  (07.07.21 13:29:42) 
Biraz geç gördüm ama hamilton aldım. Tek elle kapanabiliyor ama tek elle açılmıyor.


  • cilekli krep  (09.07.21 13:43:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.