[]

Amerika'dan iPhone getirtmek mantıklı mı? Hangi iPhone?

Amerika'dan iPhone getirtme şansım var. Şu durumda getirtmek mantıklı olabilir mi? Açtırma parası da ödüyoruz çünkü, çok daha ucuza geliyor gördüğüm kadarıyla?
Hangi iPhone'u getirtmek mantıklı? Gidip 12 mi alayım mı?



 
Değil


  • otopsicocugu  (06.07.21 16:28:54) 
Macbook, sim hatI girmeyen ipad getirmek mantıklı olabilir belki


  • samiabi19  (06.07.21 16:29:20) 
Türkiye’de 2.000 TL verip bu iPhone’ları kendi üzerime açtıramıyor muyum? Türkiye’den yine de daha ucuza geliyor?


  • kırmızıayakkabılıgargamel  (06.07.21 17:17:05) 
Pardon ben kendi üzerime açtıramıyormuşum :(


  • kırmızıayakkabılıgargamel  (06.07.21 17:18:04) 
900 lira daha ucuz 1 sene garanti var
Değmez

  • bir soru sorcam  (06.07.21 21:27:41) 
Son 1 sene içerisinde yurtdışı giriş-çıkışın var ise kendi adına açtırırsın.

2000TL vergiyi kendi adın ile yatırdıktan sonra kendi adına olan hat ile kullanabilirsin.

Garanti TR'de geçerli değil. Apple Storelar bakmıyor, anlaşmalı teknik servise yönlendiriyorlar. Iphone X telefonumu Almanya'dan almıştım, bataryası şişmişti parayla dahi Akasya AVM'deki Apple store onarım için almadı. Yetkili teknik servise yönlendirdiler. Onlarda fatura vs. bir ton belge istediler uğraşamadım.

Amerika cihazları model ve anakart yapısı olarak TR ve Avrupa cihazlarından farklı olabiliyor. Ondan dolayı yetkili teknik serviste kabul etmiyor çoğu zaman.
  • Northern Mariner  (06.07.21 22:53:00 ~ 22:53:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.