[]

190 bin tl'ye alınacak en iyi araba - Citroen'ler...

Selamlar,

Arkadaşım 180-190 bin tl civarında araba arıyor. Citroen C3 alacaktı vazgeçirmeye çalışıyoruz ama belki sizin önerileriniz vardır vazgeçmesi için. Bu bantta araba alırken yeni ve donanımsız mı almak mantıklı yoksa iyi bir markanın eski bir arabasını mı almak mantıklı olur bilememişler.


 
Ayni noktada 2015 bir arac tercih ettim. Yine olsa markadan bagimsiz 3-5 yasinda konforlu bir araci tercih ederim, dusuk km olursa extra guzel olur tabi.


  • thesomberlain  (06.07.21 15:53:52) 
O kadar parayi C3 e vermek. Bilemedim. 3 4 yaşında bir Astra alınır paşalar gibi binilir. Astra veya focus kullansın. Sonra da C3 kullansın. Anlar farkı.


  • fikox  (06.07.21 15:58:49) 
Mis gibi Toyota alabilir o paraya. Yıllarca sorunsuz biner.


  • ozgurluk savascisi  (06.07.21 18:21:32) 
2 senedir C4 kullanıyorum ve çevremde epey bir PSA kullanıcısı var. citroen türkiyede bilnenin aksine sorunlu bir araç değildir. aksine verdiğiniz paraya kıyasla en yüksek donanımı sunan araçlardır genelde. zayıf yönü ön takım naziktir türkiye yollarında pek uzun dayanmaz en az yılda bir bakım ister.


  • orpheus  (06.07.21 19:27:29 ~ 19:29:42) 
11 sene c4 kullandim ve hiç arıza vermedi, bence bir iki yıl eski c4 alsınlar üstelik citroenlerin donanımı cok olur, su an auris var ama cruise kontrol yok mesela


  • mirty  (06.07.21 21:00:42) 
Eğer c3 sınıfı bir araç bakılıyorsa 2-3bin km’de corsa derim ben de, baya dolu bir araç


  • mephistoo  (06.07.21 22:18:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.