[]

Datça mı Marmaris mi?

Merhaba,
Önümüzdeki 5 gün falan bu bölgede olucam. İkisine de daha önce hiç gitmedim. Artı ve eksikleriyle nereyi tavsiye edersiniz?
Mümkünse biraz su aktiviteleri yapmak istiyorum, flyboard, jetski, parasailimg. O bölgede rüzgar sörfü de varmış galiba. Gece hayatı çok büyük bir elzem değil ama barları falan olsun gene, kulüp olmasa da. Datça emekli kasabası gibi mi? Bir de plajları kum mu buraların çakıl mı?

Teşekkürler

 
datça emekli kasabası gibi bence, marmaris'te çok daha fazla seçenek var. ayrıca datça'ya ulaşım çok uzun sürüyor. Marmaris'e gelirseniz bozburun, selimiye vs gibi yerlerde değişik alternatifler var, marmaris merkezde de bar kulüp vs ortamı var.


  • rentts  (06.07.21 10:19:06) 
genç biri olarak kişisel deneyimim sonucu diyorum ki Datça yaşlı kafaların yeri. ben acayip sıkılıp kaçmıştım hemen. Marmaris daha eğlenceli bir tatil merkezi. barlar ve etkinlikler de çok ve çeşitli. çok hatırlamıyorum ama plajları da güzel gibiydi, çakıllıydı galiba. ikisi arasında bir seçim yapılacaksa Marmaris derim ben.


  • dnzbrs  (06.07.21 10:20:04) 
datça sakin bir yer etkinlik azdır. marmaris gökova tarafında su aktiviteleri var. rafting vb. de.


  • mikahakkinen  (06.07.21 15:05:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.