[]

Karaciger degerlerinin yukselmesi

Selamlar.

6 ay once anlik karin agrisi kusma vs sebebiyle acilde yaptirdigim kan testinde alt 190 ast 300 ldh 520 ferritin 650. Uçuk derecede fark cikan sonuclar bunlardi.

Digerlerinin hepsi referans araliklarinda.

Bu sonuçların iki hafta sonrasinda sonuçlar yari yariya , 1 ay sonrasinda normal degerlere geldi. (3hafta once tekrar yaptirdim hala normal degerlerde) Ama asla ne oldugu bulunamadi.

Bu agri ve kusmanin oncesinde de 6 ay boyunca aralikli karin agrisi cektim, kustum vs ama goruntulemeler ve kan testleri normal cikiyordu.

Fmf olabilir dendi agrilar icin genetik testi de yaptirdim sonuclar cikmadi daha. Bu hastalik bu kan degerlerini yapabilir mi? Basina boyle bir durum gelen var mi?

 
Safra kesesi iltihap yapmıştır.


  • Mistyimage  (05.07.21 23:19:11) 
Sizinkisi yine iyi nişanlımın hiçbir şikayeti yoktu, dedesini koronadan kaybetti peşine kan testi verdi korona çıkmadı ama alt ast 500 700 olmuştu, ultrasonda bir şey çıkmadı. diğer değerlerde sizinkisi gibiydi

Bir ilaç verdi doktor tang gibi onu içti bir ay boyunca. bir ay sonra normal değerlere indi. ama doktor da ne olduğunu anlamadı. o ara başlayan ve halen daha devam eden iş stresinden kaynaklandığını düşünüyorum ben. bir de ben aşırı korktum özel bir hastaneye gittik o kadar para verdik sonuç yok. keşke araştırma hastanesine gitseydik diyorum. o günler çok korkunçtu aklım çıktı çocuğa bir şey olacak diye. halen daha çekiyor şerefsiz amirlerinden allah hepsinini belasını versin size de çok geçmiş olsun.
  • Hallegadola  (06.07.21 10:21:47 ~ 10:22:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.