[]

facebook

156 fotoğraftan oluşan 190 megabyte'lık fotoğrafı java ile upload etmeye çalışıyorum. iki kere denedim ikisinde de sonuna kadar ilerledi ve hata verdi. nedendir, ne yapmalıyım?




 
hatayı bilemiyorum, ama irfanview ile toplu olarak tüm resimlerinin boyutunu tek hamlede düşürebilirsin. o şekilde daha hızlı olur.


  • yons  (30.05.10 13:31:34) 
facebook çok foto yüklemeye çalışınca sıçıyor. azar azar yüklemeyi deneyebilirsin, ya da java olmayan foto upload şeysi hep çalışır.

picasa vs. için addonlar var facebooka yüklemek için.
  • passion rules the game  (30.05.10 14:19:51) 
toplu yuklenmiyor, ben de ya$adim ayni sorunu. 6$ar 6$ar yukluyorum.


  • chieko  (30.05.10 15:48:35) 
kaç kere denedim olmadı valla. amelelik oluyor ama 6'şar yapıyorum ben de şimdi.


  • sanal uyku  (30.05.10 15:59:59) 
tinypic.com dan facebook a fotoğraf yükleyebileceğin bir program var. onu indir onunla yükle.


  • hoot  (30.05.10 17:56:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.