[]

izmir belediyesi ve otobüsleri (eshot)

eshotlardan bahsediyorum. bugün yağmur yağdı ve otobüsler göldü.. her tarafı damlıyor. koltuklar mahvolmuş, kırık dökük.. arızaları,geç kalmaları saymıyorum bile.. ne biçim iştir bu nasıl belediyeciliktir bilemiyorum. istanbul'da ankara da böyle bir şey görmedim ben. çok seviyorlar ya izmir belediyesini bazı arkadaşlar ondan bir selam edeyim dedim.

izmir belediyesinin parası mı yok,yeni otobüs almak çok mu zor yoksa belediyenin daha mühim icraatları mı var?


 
ankara belediyesi nazire olsun diye ankaray ı kapattı bugün. elektirikler kesikmiş. (bkz: yuh)


  • can see  (22.10.07 20:02:03) 
gıcır gıcır otobüsler geziyor ama belirli güzergahlarda, öğrencilerin yoğun olduğu güzergahlarda yeni otobüsler olmuyor maalesef...


  • denize karsi icen keci  (22.10.07 22:53:31) 
bir de tınaztepe-bucakoop şeytan ikigeni var ki delirtecekler adamı. kimi arabalar tınaza çıkıyor kimisi çıkmıyor kimisi bucakoptan dönüyor her seferinde bir oraya bin bir buraya. eskiden böyle bir problem yoktu ama nedense karmançorman oldu seferler. bi metro yapılamamış yıllardır. yazıklar olsun.

kentin, ülkenin sorunları diye bir köşe açacağım yakında.
  • nihilanth  (23.10.07 10:47:29) 
buca koop derdi icin birsey söyleyeyim. ben de gecenin bir yarisi bombos otobus ile buca koop u dolastigimda isyan etmis şoför e dert yanmistim o benden dertliymis megerse. buca koop a israrla otobus sokmalarinin sebebi orada oturan iki belediye meclis üyesiymis. eshot olmaz diyormus onlar bastirip otobüslerin oralardan dolasmasinda israr ediyorlarmis. bu durumda o arkadaslar o mahalleden tasinincaya kadar dolasilacak o yollar ne yazik ki.

bir de yeni otobüs eski otobüs meselesine degineyim bu gazla. orta üst sınıf semtlere iyi saglam otobusler, gecekondu semtlerine kötü otobusler verilmesi izmir de yillardan beri süregeliyor. bir zamanlar cakmur galiba yeni otobusleri o semtlere verelim de iki günde harap mi olsunlar demisti. bir noktada hakli görünürken bu savunma, bir taraftan da limontepe ye kadifekale kurucesme ye gitmeye calisan yiginlarca insanı hatay karsiyaka ya tahsis edilen onca yeni ve büyük kısmı boş calisan otobusleri görünce insanin isyan edesi geliyor.
  • atmacaged  (23.10.07 12:13:59) 
bu arada ben de bucakoop da oturuyorum abi :)


  • nihilanth  (28.10.07 01:58:01) 
hocam izmirin ulaşımı kedilere emanet bilmiyormusunuz,geçen yağan sağnak yağmurda kelimenin tam manasıyla trafik felç olmuştu ki çocukluğumdan beri bir türlü çözemedim yağmur yağınca trafik neden kilitlenir aramızda bu suali yanıtlayacak kızanlara şimdiden selamlar.


  • gamlibaykus  (29.10.07 17:06:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.