[]

4-5 günlük trakya bölgesi tatili

bayramda istanbuldan ayrılamıyoruz işimiz dolayısıyla. 10 günlük iznin 4-5 günü bize kalıyor. trakya'da gezelim görelim tarzı bir şey yapalım. farklı farklı yerlerde 4-5 gün geçirelim diyoruz. arabamız var. 2 kişiyiz . (eşim-ben) 30'lu yaşlarımızdayız. kafa dinlemeye ihtiyacımız varken sıkılmamamız da lazım. aynı yerde 1-2 günden fazla kalmayacağız. hareket halinde olmak istiyoruz çoğunlukla.


şarköy, erikli, iğneada ufak bir araştırmayla bulduğumuz yerler. deniz kenarı olur, ormanda bungalow tarzı kamping işleri olur, şurada şunu yiyin öyle geçin olur (örneğin keşan'da satır et yiyeceğiz), tarihi güzellikler, doğal güzellikler olur. ne olursa!

üzerimize trakya önerileri atın sevgili trakya guruları be yaw!

 
Vize'yi gezebilirsiniz. İğneada'da longozlarda kano turu şart zaten. Denizi de güzel.


  • dilemma of subscribtionability  (04.07.21 00:07:28) 
Rota veriyorum.
1-İstanbul-tekirdağ(Kumbağ-Uçmakdere-Şarköy) rotası.
2-Şarköy-Gelibolu
3-Gelibolu-Keşan-Edirne veya Gelibolu-Keşan-Erikli-Edirne
4-Edirne-İstanbul

Tekirdağ'da köste yersiniz, sahilde oturup bir şeyler içersiniz, Şar pastanesinden peyir helvası alırsınız. Kumbağ'da mola verip denize girer, o gece orada konaklayıp dinlenirsiniz.Ertesi gün uçmakdere üzerinde virajlı yolların ve manzaranın tadını çıkartarak şarköy'e yol alırsınız.
Burada da dilerseniz denize girebilirsiniz veya duraklama yapmadan geliboluya devam edip çanakkale şehitliklerini, mevzilerini vesaire gezebilirsiniz. 1 günde biter zaten. Akşam da keşan'a gidip geceyi burada geçirebilirsiniz.
Sonraki gün 2 seçenek düşünülebilir.
a) Erikliye gidip deniz keyfi yapmak.
b) Keşan'dan edirneye geçmek.

b'yi seçerseniz uzunköprü'de cazgır diye bir yer var. Kahvaltı için biz çok memnun kalmıştık 3-4 yıl evvel. Orayı tercih edebilirsiniz.
Sonra edirne'de gezilecek yerleri dolaşıp meşhur ciğerin tadına bakabilirsiniz.
O gece edirnede kalıp dilerseniz 2. gün de edirneyi gezmeye devam edebilirsiniz.
böylece 4 gün tamamlanır. otobandan basıp istanbul'a dönüş yapabilirsiniz.

a'yı seçerseniz de edirne'ye 1 gün ayırmanız gerekir.

benim önerim bu kadar.
  • emcekare olmadi einstein olsun bari  (04.07.21 00:24:13 ~ 00:25:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.