[]

hayatı boyunca çok gülmüş ve çok sıkıntı çekmiş

insanların yüz hatlarında bir farklılık oluyor mu?

yüzüne bakıp bak bu çok sıkıntı çekmiş, bu baya keyifli geçirmiş hayatı diyebiliyor musunuz? 45 yaş üstü insanlar için.


 
yüz dedektifi var instagramda. bakın, cevaplar orada.

evet denebiliyor. çünkü mimiğe göre kasılan/gevşeyen kaslar belli .
mutluysa göz kenarları çizgili olabilir. genel sarkma; yer çekimi etkisi varsa mutsuz bi tip derim.
bunların haricinde aşırı alkol kullanımı kof bi şişlik yapıyor bunu da anlayabiliyorum.
  • rewlack  (03.07.21 11:12:23) 
benim kaş ortamda 11 denen çizgiden var 30 yaşımdayım ve baya belirgin bu çizgi. müdahale etmezsem 40 yaşımda daha da çöker o kısım ve gençliğimde ne kadar gergin, sinirli ve çatık kaşlı bir insan olduğumu ele verir :)


  • ofelia  (03.07.21 11:24:35) 
Üzüntü sıkıntı çeken insanların dudak kenarından aşağı ince bir çizgi olabiliyor.
Sıkıntı zorluk çekmeyen insanların yüz hatlarında olumsuz bir görüntü ya da daha az çizgiye/kırışıklığa sahip olmaları , aynı yaştaki zorluk ve sıkıntı çeken insanlara göre zorluklara/sıkıntıya daha az dayanma gücüne sahip oldukları kısa zamanda çöküntü yaşamaları anlamına da gelebilir.
Misal verirsek 60 yaşında Karadeniz'de ki bir kırsalda iş güç bahçe işleriyle hayat süren bir teyzemiz ile büyükşehirdeki bir sitede yaşayan kendine bakan kuaförden çıkmayan, bir üst kata çıkmak için yorulmamak asansöründen taviz vermeyen, 200mt ilerisi için taksi tutan 60 yaşında olmasına rağmen kırışıklık görmek istemediği için bakımlarını ihmal etmeyen teyzemizin zorluklara karşı dayanma gücü aynı olamaz.
  • Erva  (03.07.21 11:47:39 ~ 11:51:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.