[]

Bakanlık mülakatı için şu ceket uygun mu?

Yeni bir ceket almak istemiyorum. Bu ceket olursa, içine ne giymeli?
www.hizliresim.com

www.hizliresim.com

 
Ceket uygun ama içine beyaz giy bence.


  • elorelia  (03.07.21 10:59:53) 
pek değil. yakası yok, fazla spor. tek seçenek bu değilse standart klasik tip bi ceket bulurdum.
gömlek korkunç. açık renk bişey giyin. tercihen beyaz.

  • rewlack  (03.07.21 11:10:15) 
www.hizliresim.com

Yeşil gömleği örnek olarak koydum.

Bir de yukarıdaki var ama bunu burada kimse beğenmemişti. Başlıktaki ceket çok hafif ama içine yakalı gömlek giyilir mi?
  • gelmeistemem  (03.07.21 11:16:59 ~ 11:20:40) 
Valla bence uygun, ne gerek var bir mülakat için masraf yapmaya falan. Moda yarışmalarına falan gitmiyorsun ki sadece bir mülakata gidiyorsun, resimdeki gömlek ve ceketi giy git bence çok kasma.


  • j r r tolkien hayrani  (03.07.21 11:18:27) 
ikinci attığınız ilkinden daha iyi. rewlack'in dediği gibi fazla spor.

hangi pozisyon için mülakata gireceksiniz bilmiyorum ama yakın zamanda arkadaşım ziraat bankası'nın mülakatına girdi, önü iliklenebilen bir ceket istemişler(kadın için) sıfır şaka. gerçekten pozisyonu istiyorsanız en kötü ihtimalle başka mülakatlarda işinize yarayacağı da düşünülerek başka bir ceket alınabilir.

yok almayacağım diyorsanız ikinciyi giyin, içine de beyaz gömlek giyin.
  • amugochi  (03.07.21 11:23:15) 
2.linkteki kalın biraz. Komik olmaz mı? Mağazalara baktım ama moda ceketler var, çok bol, aşırı kısa, düğmesiz gibi.


  • gelmeistemem  (03.07.21 11:24:55) 
iki parça bir etek ceket takımı alın, her türlü gerekecek...


  • bronz böcek  (03.07.21 11:28:52) 
@gelmeistemem mağazadan değil de trendyol'dan bakın, çeşit daha çok oluyor.


  • amugochi  (03.07.21 11:30:31) 
Şunu buldum, bu nasıl?
www.trendyol.com

  • gelmeistemem  (03.07.21 11:41:40) 
@gelmeistemem

Kardeşim sen bi arkadaşınla falan çık alacaksan. Göz yok demekki yani olabilir bazı insan tam seçemiyor falan. Son attığına da baktım olmaz.
Kısa düz mümünse iki düğmeli standart ceket alacaksın. Hatta takım bakarsan daha iyi takımların ceketleri daha düzgün oluyor.

Blazer değil, yazlık değil, kışlık kot üstü değil. Takım ( dö piyes) ceketi alacaksın.
  • rewlack  (03.07.21 11:53:31) 
tam şu tarz bir şey olur.

ty.gl

ayrıca hangi işe girerseniz girin elbet birgün lazım olacak o yüzden şimdiden alınabilir.
  • candide  (03.07.21 12:26:23) 
ben yakalı olan , aynadan çektiğiniz fotoğraftakini tam anlayamadım. içine siyah giymişsiniz, anlaşılmıyor pek. trendyol linkinde gösterdiğiniz asla olmaz. candide'nin verdiği linkteki olabilir.
ama yenisini almak istemiyorsanız eğer sorudaki ceket olur ancak içine kesinlikle gömlek olmaz. onun içine en güzel kayık yaka olur, boğazınızı ceket yakasına dik olarak kesecek, güzel kumaşlı ince bir bluz. veya, www.trendyol.com şunun gibi bir bluz. bu bluz giyilirse eğer, ceket önü açılmamalı; saçlar kısa ise, düz fön, uzun ise sıkı bir ense topuzu. çok küçük, dikkat çekmeyecek bir küpe takılabilir.
ben sizin yerinizde olsam ceketin altına da pantolon yerine etek giyerim. etek boyu diz kapağının hemen üstü, kalem.
  • irene  (03.07.21 15:07:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.