[]

Biontech Aşı Hakkım İptal Oldu

Merhabalar,

Daha önce birinci randevumu aldım ve aşımı oldum. İkincisi için Pazartesi gününe randevu almıştım. Birinci sefer de birkaç kez iptal edip yenisini almıştım randevumun, saatini değiştirmiştim. Şimdi de ikinci randevum için saatini değiştirmek üzere iptal ettim fakat yenisini alamıyorum. "Saygıdeğer vatandaşımız aşı hakkınız tamamlanmıştır" gibi bir sorun çıkıyor. İkinci dozum olarak geçen sene Ağustos ayında geçirdiğim COVID görünüyor. Hastaneye gittim sordum, randevu almayı deneyeceksiniz dedi. İptal olan randevu gününüzde tekrar gelin, deneyelim dedi. Benim de içime kurt düştü. Bunu yaşayan var mı? Size ne dediler acaba?

Teşekkürler!

 
Sorunuza tam cevap değil ama Covid geçirenlerde tek doz biontech aşısı yeterli görülüyor. İkinci doz olmanızda bi sakınca yok ama gerek yok deniyor. Belki bu duruma istinaden güncelleme yapılmıştır sistemde siz iptal etmeden önce ve artık covid geçirenlere tek doz veriyolardır.


  • nundu  (02.07.21 21:59:09) 
Baska hastanelere baktin mi? Cunku bazen sectigin hastaneye gore asiniz tanimlanamamistir derken baska hastanede cikiyor.


  • e mice  (02.07.21 22:28:23) 
Düşündüğüm gibiymiş, covid geçiren herkesin ikinci dozu iptal edilmiş. Yani siz iptal etmeseniz de ikinci randevunuz iptal edilirmiş zaten. Babam da nisanda geçirmişti ona da tek doz veriyor sistem şu an


  • nundu  (03.07.21 10:04:58) 
Son olarak bi ekleme yapmak istiyorum. Bilgiyi güncelleme adına.

Aslında bunun doğrusu son 6 ayda geçirenlerin tek doz olması gerekirmiş ama sağlık bakanlığımız tüm geçirenlere böyle yapmış. Bu açıdan sağlıksız bi uygulama olmuş bunu belirtmek istedim belki değiştirirler tekrardan.
  • nundu  (03.07.21 17:49:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.