[]

Bu coinler ne zaman yükselir?

Al satla bir miktar para yapmıştım ne güzel, uzun vadeli koyabileceğim yer arıyordum. Debede bir iki entry yüzünden gaza geldim bütün parayı Ripple’a gömdüm sonra allahsız bir çakıldı paramın 3’te 2’sini kaybettim asdfgh

Ripple ile ilgili dava var bitecek filan diyordu o ne zaman biter bu arada?


 
kasım ayından önce düzelmesini beklemiyorum. şahsi fikrim btc 22-25'e kadar çekilecektir. altlar da buna bağlı olarak çekilir biraz daha. eğer kripto para balonu dedikleri şey patlamamışsa sonraki boğa sezonunda ise muhtemelen eski rekorun üstüne çıkar. ben çok kararsızım patlayıp patlamadığı konusunda. sadece sallandı. yıkılmadan ayakta kalırsa bu da tekrar 10'lara düşmezse demek oluyor, muhtemelen daha güçlü çıkacak.

merkeziyetsiz borsayı elon musk gibi hıyarlar çok kolay manipüle ettiği için insanların güveni azaldı, üstüne çin ve abd kararları eklenince şu anki duruma geldik. ama yine de uzun vadede umut var bence. proje proje bakmak lazım artık.
  • golgi aygıtı  (02.07.21 10:41:19) 
Şuanki durum düzeltmeden başka bir şey değil, zirveden alanlar için problem var, gecikebilir ancak orta bölgeler öyle ya da böyle gelecektir. Hızlı çıktıkları bölgeleri doldurup grafiği dolu hale getiriyorlar. Zamanla daha mantıklı hareketler olacaktır. Manipülasyon hep olur ancak şimdiki boş grafikte yüzde 40 düşme vs nadiren olur ama zamanla, kimse bilemez ne zaman düzeleceğini. Sabır maalesef.


  • patos64  (02.07.21 10:59:48) 
babalar bilir bunu sadece. 2-3 sene yatayda 15-20k da süründürür. sonra herkesin malını toplayınca tekrar sürerler yukarı bu sefer 100k olabilir hedef.


  • yazar yazmaz yazan yazar  (02.07.21 11:00:53) 
6-12 ay pek heyecan verici bir şey beklemiyorum. btc konsolidasyonu bitince altlarda nadiren küçük hareketler başlar ama btc ath yapmadan önce zor gibi. düzeltme öncesi kar realize edenler için toplama dönemi başladı.

bi de ripple ne abi ya :)
  • ehti  (02.07.21 13:12:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.