[]

Doktora sonuç göstermek için randevu almak gerekiyor mu

Gittiğim doktor birkaç test istedi ve bunların sonuçları tahmini 3 günde çıkacak dendi. Testleri yaptırdım, bugün sonuç göstermek için geldim. Sekretere "sonuçlarım vardı" dedim, "randevu aldınız mı?" dedi. Randevum olmadığını söyleyince giriş yapamayacağını, sonuç göstermek için tekrar randevu almış olmam gerektiğini söyledi. Ben ilk kez böyle bir şey duyuyorum. Gerçekten çok şaşırdım, pandemide de defalarca doktora gittim, hatta yine aynı testleri yaptırdım ve hiçbir zaman ikinci bir randevu almadım. Sonuç göstereceğim deyince zaten barkod veriyorlar. Ne zamandır böyle bir uygulama var dedim, 2 yıldır böyle dedi. Ben 2 yıldır nasıl randevusuz girmiş olabilirim?

Sizin bu uygulamadan haberiniz var mıydı? Tekrar randevu alıp mı gidiyorsunuz sonuçlar için?


 
İşi bilmiyo muydu acaba? Ben daha 1.5 hafta önce gittim dahiliyeye. 1 ay sonraya attıkları ultrason sonucunu göstermeye geldim dedi barkod verdi, gösterdim. Randevu falan almadım hiç.


  • warmy  (01.07.21 14:56:38) 
aynı gün olunca randevu almıyordum ama belki farklı günde randevu gerekebilir bilemedim.


  • jelly bear  (01.07.21 14:57:09) 
yeniden randevu almanıza gerek yok.


  • messina123  (01.07.21 15:12:47) 
Bugune kadar hep arayip kontrol randevusu aldim, aramada randevuda ucretsiz.


  • thesomberlain  (01.07.21 16:01:35) 
Sonuç barkodu vermeleri lazım, onunla sonuç gösterilebilir. Bazı hastanelerde doktorlar dönüşümlü çalışıyor (bu ayrı bir saçmalık) bu nedenle kendi doktorunuz olmayabilir ama başka bir doktor sonuca bakmalıydı. Aynısını bana da yaptılar, ben de ilk başıma gelince çok itiraz edememiştim ama soruşturdum, yanlış yapmışlar denildi. Hastaneye şikayet yazdım. Siz de mutlaka yazın. En azından içim soğudu biraz

Ayrıca böyle bir uygulamaya geçildiyse bunun hastalara duyurulması gerekir. Her şeyiyle saçmalık, şehir hastanesine geçilince doktor takvimini takip etmek randevu bulmak vs iyice saçma sapan oldu.
  • epitaf  (01.07.21 16:26:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.