[]

cem yılmaz

En son gösterisi " little little into the middle" şakasının geçtiği gösteri mi hala?

Bu adam neden film yapmıyor? Ölmeden önce gora gibi bir absürt komedi daha çekseydi yaw.


 
Ondan sonra yaptı bir sürü de şey de pek olmadı. En son ibo show'a falan çıkıyordu hatta.


  • plutongezegendegilmi  (30.06.21 22:31:32) 
hayır diamond elite platinum plus var şu an. film konusunda da kendi tabiriyle cartoon karakterlerin olduğu gora gibi filmler değil de artık daha çok hafif sanatsal-mizahi filmler çekeceğini açıkladı. zira karakomik serisi öyleydi mesela.


  • makarnavodka  (30.06.21 22:34:46) 
en sondan bir önceki gösterisi fundamaentals gösterisindeydi o şaka.

son gösterisi platinum elite vip deluxe saçma sapan bir isimli gösteriydi daha düşmedi internete.

neden yapmasın ki sinemalar kapanmadan hemen önce vizyondaydı zaten filmi. şu sıralar da erşan kunerinin filmini çekiyor galiba yani istediğin tarzda bir film geliyor.
  • biseysorucam  (30.06.21 22:35:00) 
En son gosterisi diamond elite melite oyle bir sey. O gosterisini bitiremeden, bir suru bilet satilmis, insanlar gosteri tarihini beklerken maalesef covid cikti ve sanirim sadece 10-15 gosteri yapabildi.

Aslinda su an bosta olmayacakti, gosterisi olacakti ama su an bosta olduguna gore illa ki bir seyler dusunuyordur, senaryo yaziyordur belki. Ama kendisi demisti, gora gibi filmler cekmek istemiyor, karakomedi filmler gibi filmler cekmek istiyor.
  • hlot  (30.06.21 22:47:47) 
adam bıktı komediden. üstüne yüklenilen komedi filmi algısını da değiştirmek istiyor. baya sanat filmi çekmek istiyor adam.
aklında çeşitli senaryolar var. karakomik serisi güzeldi bence.

komedi işini stand-upla yürütüyor zaten.
  • jelly bear  (30.06.21 23:24:22) 
netflix için dizi çekiyor şu an hatta seti yeni başladı; erşan kuneri. 2022'de yayınlanmış olur.
ne zaman ölür kalır bilemem ama 'ortalama' bir süre yaşarsa daha çok iş yapar merak etmeyin :)

  • asisamus  (30.06.21 23:54:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.