[]

Eyvah Aşık Oldum Şimdi Ne Yapmalı VOL 2

Arkadaşlar merhaba, hikayenin başlangıcı için sizi şuraya alalım (git:1485633 )

**Kısa Özet***

Aşık olduğum kadın ve benim aramda geçen iletişim durumu

** Kısa Özet Bitti***

İnstagramdan takipleştiğim ve watsapptan da konuştuğum ortak bir proje üzerine geçen hafta sonu çalıştığımız kadın kişi film önermişti onu izledim ve yorumlarımı yazdım, kendisi yorumlarıma ortalama 1 er saat sonra dönüp birer cümlelik yorumlarda bulundu.

Örneğin ben 10 cümle yazmışım, o 1 saat sonra 1 cümle yazmış, sonra ben yine 10 cümle yazmışım yine 1 saat sonra 1 cümle yazmış. Dün akşam en son yazdığı yoruma bu sabah cevap verdim ama gelen giden bi yorum yok hala.

Şimdi, yengeç burcu bir denyo olduğum için '' ya işi gücü vardır canım kötü düşünme'' düşüncesi aklıma geliyor ama bir diğer yandan da '' Kardeşim yavaştan topla halatı, tekneyi başka limanlara doğru yönelt'' mi demek istiyor diye düşünmüyorda değilim. Bir daha yine böyle yorumlar yapıp gülücük atıp takım taklavatı toplayayım mı ?

Sizce durum nedir? Bu başak burcu arkadaş ne yapmak, nereye varmak istemektir ?

 
Boşla oltayı
Al voltayı kardeşim.

  • allah yazdiysa bozsun  (30.06.21 15:53:17) 
@gabe h coud yapma be :( bu hafta ibrahim Erkal'a devam o zaman


  • paramolacak  (30.06.21 15:55:32) 
Azer bulbul - duygularim

Cok uzerine dusmussun biraz salmaliydin ama gec degil bence. Iletisime gecerse aynisini sen yap ona.
  • thesomberlain  (30.06.21 18:52:15) 
Siz ve burada bu tarz soru açan insanların genel sorunu olayın üzerine çok düşünmek. Yazarsa, istekli olursa konuşursun, değilse konuşmazsın. Bekle şimdilik cevap gelmezse ya da sallama bir cevap gelirse boş ver. İstekliyse devam ettirir ya da dönüt yapar mutlaka.


  • biravekahve  (30.06.21 19:01:43) 
diğer duyuruyu da okuyup cevaplamıştım. kendini geri çekmelisin biraz.

2 ihtimal var:

1- başka görüştüğü biri var onunla yakınlaşınca sana soğuk yapmaya başladı
2- bilerek böyle yapıp kendine daha çok bağlayabileceğinin farkında

en sonuna kadar görmek istiyorum dersen yazmaya devam et. bana kalırsa birkaç gün hiçbir şey yazma. karşındaki kişi yazarsa soğuk davranma (sanki tüm her şeyini ona göre ayarlıyormuşsun gibi olmasın) ama 10 cümle de yazma. 1-2 cümle yeterli. oradan ne yapmak istediğini anlarsın.
  • bugun hava gunluk gureslik  (30.06.21 20:27:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.