[]

Kedi ile seyahat ve ilaç tavsiyesi

Bizim kedi ile seyahat etmek işkence. Aşırı stres yapıyor. Stres yapınca kakasını çişini yapıyor. Bağırıyor. Bir kere nörodol damla verdim. Üç damla sarhoş gibi oldu gene yapacağını yaptı. Kedi söyle 7-8 saat uyutacak bir şey yok mu acaba ya.
Bir de uçak iie giderken hangi şartları sağlamak gerekiyor. Ekstra bir şey istiyorlar mı



 
soft box alman lazım. yetişkin bezi serebilirsin kabın altına. ayrıca uçağa binerken kedinin uyuşturulmaması lazımdı galiba.


  • tintoretto  (30.06.21 03:27:01) 
Kedimle uçağa bindim, uyuşturmadim. İlaç da kullanmadım. Sedapet iyi deniyor ama bulamadım ben


  • mezarkabul  (30.06.21 03:56:33) 
@tintoretto uyuşturunca zararlı mı oluyormuş.
@mezarkabul normal haliyle durmuyor. Sürekli miyavlıyor. Uçakta kalasını bıraksa ne yaparım. Zaten sıkışık oluyor.

  • grid  (30.06.21 07:01:44) 
uçakta zaten yanında olmuyor bagaja veriyorsun diye biliyorum.


  • reanarchy  (30.06.21 08:57:57) 
Hayır uçakta da yanınıza alabiliyorsunuz. Önceden bildirmeniz yeterli.
Bence vete danışın. Biz 6 saatlik yolculuk yaptık 2 ay önce. Vet bir ilaç verdi ama bizimkiler maşallah sersemlemek yerine box kırıp arabaya sıçtılar. Hafif sedatif bir ilaç verse vet iyi olurdu.

  • suicides underground  (30.06.21 09:09:05) 
@suicides allahım ya hayvan bakmak güzel şey ama bu seyehat olayı insanı maf ediyor. Ben daha önce nörodol damla kullandım kedi içi. Fayda etmedi. Sersemledi ama ortalığı gene batırdı


  • grid  (30.06.21 09:20:23) 
Ben de arıyorum böyle bir sey. Otobüs ile yolculuk yapacağız. Bilenler yazsın please :'(


  • Gradient_tabanlı_mor  (30.06.21 09:43:46) 
sedapet uyuşturuyor baya, jöle gibi bişey şırıngayla ağıza enjekte ediliyor.


  • theseachange  (30.06.21 09:52:25) 
Bu tarz sedatifleri kafanıza göre kullanmanız pek doğru değil. Dozaj ayarlamasını yapamayabilirsiniz, kedinizin yaşı ileriyse ya da örneğin akciğerle kalple vs ilgili bir sorunu varsa sorun yaşanabilir. Veterinere gidip danışın, onların önerisine göre bir çözüm belirleyin.


  • buff  (30.06.21 10:18:27) 
@buff danışacağım zaten ama büyük ihtimal kullanamam. Bir şey olur diye korkuyorum. Hele zaten yanıma vs alamıyorsam hiç vermem


  • grid  (30.06.21 10:28:28) 
havayolları kuralları değişiyor. kabinde belli sayıda canlıya izin var. arayıp rezervasyon yaptırın, yoksa kabine koyarlar ki ben asla tercih etmem. ufacık bünyelere ilaç vermek son çare olmalı, sorun çiş kaka ise alt bezi serin, yaptıkça temiziyle değiştirin. miyavlarsa da miyavlasın, bir süre sonra yorulur susar uyar zaten. sedapet vs. dozu zaten vet ile ayarlamak gerekiyor ancak alternatif bitkisel ürünler varsa vet ile beraber karar verin.


  • surprise  (30.06.21 10:38:31 ~ 10:40:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.