[]

kampçılara ufak bir soru

öncelikle daha önce hiç kamp yapmadığımı ve çadırda kalmadığımı belirteyim. gitmek istediğim bir kamp etkinliği var, çadır kiralanabiliyormuş o seçeneği değerlendirmeyi düşünüyorum zira çadırım yok. Detaylarda şöyle demişler “çadırlar iki kişiliktir ve tek mat vardır.” Tek matla napılır ki kime ve neye yetecek? kiralasam bir de yatacak yer mi götürmem gerek yani? ama çok saçma değil mi :(




 
çadırda matla yatılır yatak verecek halleri yok :) tek kişi için tek mat verirler 2 kişilik çadır aslında tek kişiye anca yetiyor bir kenarına matla siz yatıyorsunuz diğer tarafına eşyalarınızı koyuyorsunuz. bu dönem çok fazla kamp akını var beyaz yaka ve ünililerden özellikle 1 temmuz gibi patlama yaşayacak. eğer arabayla gidecekseniz şişme yatak ya da deniz yatağı üstüne terlemeyi engellemesi için örtü falan da olur. küçük bir yastık götürmeniz de faydanıza. daha fazla konfor isteyen pansiyona gitsin zaten, kamp konfor alanının terk edilme biçimidir, doğaya dönüştür. duş bile almamak lazım normalde, tuvalet kağıdı kullanmak bile felsefeye aykırı geniş bitki yaprağı kullanmak gerek falan. abarttım tabii, kamp alanları başlangıç için ideal.


  • architects creed  (30.06.21 01:36:53) 
Verdikleri mat ortalama bir şey olacak, rahatına düşkünsen aldığın uykudan bişey anlamayacaksın ve belin tutulacak.

Bunları aza indirmek için şişme yatak al, orada pompa bulursun zaten birinden. Yine şişme yastıklar var Decathlon'da, dokusu sebebiyle ter de yapmıyor.
  • Jux  (30.06.21 01:40:34) 
İstersen bir mat satın al, 25-50 lira arasında olur genelde. İki kat yapınca daha rahat edersin. İmkan ve heves varsa yazlık uyku tulumu da alabilirsin aslında. Gece ferah olan bir yere gidecekseniz tabii.


  • mezarkabul  (30.06.21 04:00:33) 
şişme yatak alabilirsen iyi olur, pompa orda bulursun yada artık içinden ekli şekilde çıkıyor.

gerçi ben mat üzerinde de rahat uyurum, rahatsız etmiyor
  • tamamhosdiyonda  (30.06.21 08:39:33) 
Kesinlikle şişme yatak da almanı ya da kiralamanı öneririm. Mat üstünde yatmakla şişme yatakta yatmak arasında inanılmaz fark var.


  • roket adam  (30.06.21 09:29:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.