[]

İş arkadaşı düğüne katılmamızı beklemiyordur dimi?

Evden çalıştığım için iş arkadaslarimin çoğunu tanımıyorum. Bir tane kızla da bir kaç kez çalıştık ama öyle samimi değiliz. Davetiye atmış gruba herkesi bekliyorum diye.

Ortak hediye alımına katılıyorum bence bu yeterli. Ekstra olarak gelmeyeceğim diye bahane uydurmak zorunda değilim çünkü zaten o da biliyordur gelmeyecegimi diye düşünüyorum. Evet, nezaketen mesaj atılmalı mı sizce? (Bence hayır :( ama emin olmak istedim)


 
Davetiyede lcv bölümü var mı? Nezaketen de olsa katılım durumunuzu bildirirseniz iyi olur. Tabi ki gelmeyeceğinizi zaten biliyordur:)


  • suicides underground  (30.06.21 00:53:45) 
Ben olsam nezaketen gelemeyeceğimi belirtirdim. bunlar ince sosyal jestlerdir, insanlarla iyi ilişki kurmaya yardımcı olur. Atmazsan zararı olmaz atarsan faydası olur yani.


  • Jux  (30.06.21 01:17:15) 
Beklemiyordur


  • Kahir ekseriyet  (30.06.21 01:21:31) 
Covid salgini hala ortadayken herkesin gelmeyecegini biliyordur.


  • Avoiding The Puddle  (30.06.21 02:42:34) 
Kanka ben davet bile etmedim. Bir arkadaş evlendi o da beni davet etmedi. Ben yeniyim. Öyle aman aman bir hukukumuz da yok. Beni davet etmemesi çok doğal bence. Benim kimseyi davet etmemem gerektiğini düşünüyorum. İnsan ne de olsa sizin gibi garip bir vicdan muhasebesine giriyor. Bence üzerinize alınmayın. Daha samimi olduğu insanları çağırmıştır. Ama sizin durumda gelemeyeceginizi belirtseniz daha uygun olur.


  • allah yazdiysa bozsun  (30.06.21 07:50:06) 
Ben olsam ortak hediyeye de katılmazdım.
Bana mı evleniyor sanki?

  • trixi  (30.06.21 08:00:50) 
jux +1


  • in vino veritas  (30.06.21 08:51:13) 
Kesin gelmeni istese LCV alırdı, salla boşver.


  • lcha  (30.06.21 09:20:49) 
Siz de gruba çeyrek altın fotoğrafı atın!

Benim gelmemi isteyen bana özel davetiye getirir, ya da uzaksa telefon eder nezaketen de olsa kendi çağırır.
  • John Bloor  (30.06.21 10:26:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.