[]

güneş kremi hakkında

Bir önceki yıldan kalma güneş kremini kullanıyor musunuz yoksa çöp mü?




 
Oda ısısında saklandıysa, görüntü ve kokusunda problem yoksa (ki hiç bozulduğunu görmedim en azından 1 yılda) kullanıyoruz. Zaten son kullanım tarihleri de 1 yıldan fazla olmalı.


  • orient blue  (30.06.21 00:22:41) 
5 yıl da kullanırım skt gecmemisse


  • howfaristhesky  (30.06.21 00:58:15) 
sorunu görünce anladım ki hiç 1 tam kremi bitirecek bir yaz sezonu geçirmemişim, hepsi ertesi seneye kalmış; üzdün...

hatta bir tanesine iyi para vermiştim, ikinci yazını geçirecek, duruyor çekmecede. skt'sine bakmadım gerçi ama 1 senelik olanları kullandım çok defa, bu korumadı dedirtmedi.
  • Jux  (30.06.21 01:35:15) 
Güneş kremine bir bok olacağını sanmıyorum


  • grid  (30.06.21 02:55:51) 
@jux soruyu sorarken ben de aynı farkındalığı yaşadım :/

kullanmaya devam o zaman, herkese teşekkür ederim.
  • penceredengorunenmorbina  (30.06.21 09:43:45) 
son kullanma tarihleri oluyor. bazılarında 12m yazar mesela açtıktan sonra 12 ay dayanır.


  • jelly bear  (30.06.21 10:15:34) 
benim çocuğun güneş kremi mustela, 9 ay yazıyor üstünde.
İnternetten satın almıştım tarihe dikkat etmemişim, firma aradı dedi 8 ay sonra bitiyor son kullanma tarihi, buna dikkat ederek mi aldınız? Hayır dedim ama zaten 1 sezon demek ki kullanım ömrü gönderin dedim. Adam da zaten biz tarihi geçenleri firmaya gönderiyoruz, yeni tarih basıp geri gönderiyorlar açılmadığı sürece sorun yokmuş dedi. Ama açıldıysa 9 ayı tekrarladı.
Ben çocuk sözkonusu olduğu için 9 ayı geçirmem ama kendi güneş kremimi iki yaz kullanıyorum :)
  • somethinginthewayshemoves  (30.06.21 12:06:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.