[]

Dövme yaptırdıktan sonra

Merhaba, kolumun yarısını kaplayacak şekilde ilk dövmemi yaptırmış bulunmaktayım. 7-8 saatte falan bitti ilk dövmeye göre biraz büyük oldu yani.

Şimdi sorum şu, normalde haftanın 4-5 günü spora gidiyorum, ne kadar süre gitmeyeyim ? Gidince anormal terliyorum diğerlerine göre yani antrenmanlarım pek hafif de değil sizce ne yapmalıyım kaç gün beklemeliyim ?

Onun haricinde başka tavsiyeniz varsa alırım. Aloa veralı krem sürüyorum, duştan önce vazelin yapıcam, duştan sonra protex ve suyla yavaşça silicem sonra yine krem, 2-3 hafta deniz havuz yok ve minimum güneş bunlar cepte. Ama spor için ne kadar beklemeliyim??

Teşekkürler.

 
en az 1 hafta yapma. fito sür


  • tintoretto  (30.06.21 03:37:26) 
ben aynı gün gittim hep sorun olmadı, bir sürü dövmem var. kremi bol sürersin, uzun kollu bir şey giyersin yeter. deri boyayı kolay kolay kusmaz, ya alerji olması yada kremsiz bakılmış olması lazım. ben bepanten plus öneririm krem olarak. hem deri iyileştirici hem de antiseptik. başka krem kullanma bence.


  • hasmetizm 2046  (30.06.21 14:39:24 ~ 14:41:17) 
@hasmetizm uzun kollu neden ? Ben gitmeme sebebi olarak kolun çok hareket etmesi ve aşırı terlemesine bağlıyordum. atlet giymeyi düşündüm hatta ondan.

bilemedim hocam ya, hani çok hareket etmeyen yerde küçük dövme olsa tamam ama üst kol tamamen.
  • phiphi  (30.06.21 17:33:52) 
enfeksiyon riski için uzun kollu demiştim.


  • hasmetizm 2046  (05.07.21 14:18:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.