[]

Budget Akıllı Telefon Tavsiyesi (Haziran 2021)? Bütçe Maks. 4500

Elimdeki telefon artık hiç umut vaad etmediğinden yeni telefon için araştırmalara başladım. Bütçe kısıtlı olduğundan benim için belli özellikleri öne çıkan telefonlardan birini değerlendirmek istiyorum.

performans, batarya, güncelleme alması, ortalama bir kamera performansı

performansın yıllar içinde ne kadar önem kazandığını elimeki telefonun acı çekişinden anladım bu yüzden performans ilk baktığın şey. araştırmalarımdan birkaç telefon öne çıktı. sizlerin de önerdiği telefonları ve modelleri merak ediyorum. birçok insan için de bir gösterge olur umarım.

Oneplus Nord N10 5G 128 GB
www.hepsiburada.com

Poco F2 Pro
www.amazon.com.tr

Poco X3 Pro
www.hepsiburada.com

Realme 7 Pro
www.hepsiburada.com

Oppo Reno2 Z 128 GB
www.hepsiburada.com

 
pil hariç, birazdan herkes iPhone SE al diyecek ki ben de katılıyorum :D Çünkü performansı, kamerası (ip11'in ana kamerası ile aynı), güncelleme vs. konusunda en iyisi bu olur. Ama eski kasa, ekranı küçük, bu tür şeyler açısından tatmin etmezse bilemem.

daha yenilikçi bir şey istiyorsan senin attıkların olabilir tabii, Teknoseyir'in telefon değerlendirmesine bakmanı tavsiye ederim.
youtu.be
  • nhk ni youkosu  (29.06.21 15:56:44 ~ 15:58:36) 
Ben şu an telefon alacak olsam 5g'si olmayan her telefonu elerdim.


  • noluyo yaa  (29.06.21 16:05:19) 
samsung a52


  • freebird5406_2  (29.06.21 16:09:55) 
Benim için önerdiklerinizin hiçbiri değil.
Samsung A52 +1

  • İnatçılığın yeryüzündeki temsilcisi  (29.06.21 16:24:45) 
çok güzel yorumlar geliyor. teşekkürler cidden, malum para degersiz olunca harcarken kılı kırk yarıyorsunuz.

kesinlikle 5g konusuna katılıyorum. aynı sebepten de update konusunda android 11 güncellemesi alması da önemli gibi geliyor.

iphone se çıktığı günden beri çok aklımda ama şarj muhabbeti çok can sıkıyor. eğer biraz daha iyi olsa hiç düşünmeden alırdım, küçük olması da benim için artı gerekçe açıkçası.
  • the coolest dude  (29.06.21 16:29:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.