[]

go kart kazası sonrasında kuyruk sokumu ağrısı

merhaba arkadaşlar,
bu entry'i yazmadan 1 saat önce go kartta yaşadığı bir kaza sonucu (arkadaşla kafa kafaya tokuştuk) ikimizde de kuyruk sokumunda bir ağrı kaldı. ikimiz de oturabiliyoruz kalkabiliyoruz uzanabiliyoruz ama kuyruk sokumundaki ağrı fena olmasa da rahatsız ediyor. acaba geçer mi kırık falan mı olur genelde doku zedelenmesi mi olmuştur? 1-2 güne geçer mi? koşa koşa doktora mı gitmeliyiz? yazacaklarınız için şimdiden teşekkürler.



 
Bi keresinde buz pateni yaparken çok pis oturmuştum ve 1 hafta ağrım oldu. Ama yine ailede kuyruk sokumu kırılan ve batan örnekleri de bildiğim için bekle derim. 1 saat erken sayılır. yarın azalmazsa doktor mantıklı.


  • yellow brick road  (30.05.10 00:42:17) 
kas gevşetici almanız gerek kanımca. böyle bir sıkıntı bende ve arkadaşımda da olmuştu.doktor muscol flex yazmıştı. tamamını kullanınca da geçmişti.


  • yasin b  (30.05.10 01:57:10) 
www.nlm.nih.gov

comlekler saglam gibi duruyo.
  • compadrito  (30.05.10 09:18:21 ~ 09:18:40) 
henüz uyandım. ağrıda bir değişiklik yok neredeyse. ama oturabildiğim kalkabildiğim için de doktora gitmeye üşeniyorum açıkçası. yasin b'nin dediği gibi kas gevşetici alıp denemek lazım.


  • vito andolini  (30.05.10 11:07:29) 
go kart arabasıyla bir arkadaşım pistteki aydınlatma direğine çarptı tam 2 ay sonra hayatını kaybetti... tam 2 ay diyorum yani.. hiç beklemeden doktora git derim ben sana.. birdahada o şeytan icadınna binme biniyosan kemerini kaskını tak.


  • pekala  (31.05.10 03:37:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.