[]

biontech aşısı sonrasında benzer problemleri yaşayan oldu mu?

dün, biontech aşısının 1. dozunu oldum.

aşı olduktan kısa süre sonra halsizlik baş göstermeye başladı.

eve geldikten sonra biraz yatarak dinlendim.

ardından orta yoğunlukta ateş, soğuk soğuk terleme, vücudun çeşitli yerlerinde batmalar vs baş göstermeye başladı.

normalde sabah 8'de uyanırken, 4.30'da uyandım.

bugün 2. gün ve tüm problemler devam ediyor.

kalp bölgemde biraz ağrı var ama bunun kalpten ziyade kas ağrısı olabileceğini de düşünüyorum.

bu ve buna benzer problemler yaşayan oldu mu?

aşı sonrası bu tip problemlerle karşılaşmak neyin göstergesi olabilir?

 
Aşının ertesi günü baş ve boğaz ağrısı yaşadım, 3-4 gün de kalp ağrısı ara ara oldu. Hepsi geçti ama nedenini bilmiyorum


  • kendi helvasını kavuran zombi  (29.06.21 12:02:41) 
geçmiş olsun. ben iki saat önce oldum, şimdilik hiçbir şey yok. saydıklarınız bildiğim kadarıyla sık görülen yan etkiler arasında. kötüleşirseniz ihmal etmeyin tabii ama ilk günlerde kırgınlık, yorgunluk, ağrı vb. endişe yaratacak bir durum değil diye biliyorum.

ben açıkçası o zamana kadar ölmemiş olursam ikinci dozdan bir süre sonra her ihtimale karşı kardiyolojiye görünmek niyetindeyim.
  • der meister  (29.06.21 12:03:20) 
Aşıyı olmadan önde yan etkileri okuduysanız ondan da olabilir.


  • materyalist imam  (29.06.21 12:09:26) 
Asi olduktan 2 gun sonra gogsum yanmaya ve agrimaya basladi boyle hafiften kalbime dogru. Su an cok azalmis durumda ama hala var. Su anki psikolojik de olabilir bilmiyorum biraz telas yaptim. Ama acile gittigimde hicbir sey cikmadi.


  • tabii lan manyak mısın  (29.06.21 12:10:38) 
@materyalist imam;

hayır hocam, aşıdan önce hiçbir yan etkiden haberim yoktu. yukarıda saydıklarım somut olarak vücudumda olan şeyler, psikolojik olma ihtimali sıfır.
  • sftsft  (29.06.21 12:16:10) 
ben olduktan 10 dakika sonra baş dönmesi mide bulantısı ve terleme yaşadım. hastaneyi terk etmemiştim henüz, söyledim şurada biraz dinlenin daha kötü olursanız söyleyin dediler. 15 dakika sonra geçti, yürüyerek eve geldim. 45 saat oldu olalı, herhangi bir sorun yok. dün kolum ağrıyordu biraz, bugün o da yok.


  • Jux  (29.06.21 12:26:44) 
12 saat sonra bir kalp atis hizlanmasi, darlanma, hafif agri yasadim. Baska bir sorun olmadi.


  • nax  (29.06.21 13:00:27) 
Aşı olunan kolun ağırıması ve üzerine yatamama harici bir şey olmadı bende.


  • austra  (29.06.21 13:21:30) 
aşı olduğum gün kol ağrısı ve sol bacağımda kasma oldu. o gün erkenden uykum geldi. birkaç saatlik uykudan sonra sabah kadar gözümü kırpmadım. ertesi gün de kolda bir miktar ağrı oldu sonra bişey kalmadı.


  • naksidil  (29.06.21 14:05:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.